Zoomstraat 51 huis Amsterdam

Description

Een woning van circa 78 m gelegen op de BEGANE GROND met een RIANTE tuin in de gezellige Rivierenbuurt om de hoek van de Maasstraat en de Scheldestraat!!

Deze woning beschikt over een woonkamer en suite aan de straatzijde en twee slaapkamers. De keuken en de slaapkamers geven toegang tot de op het oosten gelegen diepe tuin.

De woning maakt onderdeel uit van een onlangs gesplitst karakteristiek jaren '30 appartementencomplex in een bijzonder populaire woonomgeving in hartje Rivierenbuurt.

Het pand is in 2013 gesplitst in appartementsrechten en er is een Vereniging van Eigenaren opgericht, die professioneel beheerd wordt door een externe beheerder VVE beheer Amsterdam.

De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 maart 2063.

De woning ligt in n van de meest populaire delen van De Rivierenbuurt en is op loopafstand van de Maasstraat en de Scheldestraat. Hier vindt u tal van prettige winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en leuke horecagelegenheden. Alsmede het vele aanwezige groen geven charme aan een hele leuke woonomgeving.
Openbaar vervoer is om de hoek en het NS station RAI ligt op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, Beatrixpark en Amstelpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10).

Globale indeling:
Entree, garderobekast ruime gang, woonkamer en suite aan de voorzijde gelegen, badkamer met douche en wastafel. Separaat toilet met fonteintje. Aan de achterzijde is de keuken (eenvoudig keukenblok). De tuin is bereikbaar middels de openslaande deuren in beide slaapkamers en vanuit de keuken.

Bijzonderheden:
-Complex is gesplitst in juli 2013;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 80,93 per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 maart 2063;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notarile kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper;
-Oplevering kan spoedig.

De Key. Goed wonen sinds 1868.
De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Asking price € 525.000 k.k.

Type of property:
Ground-floor apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1930
Floor space:
78 m²
Volume:
281 m³
Total number of rooms:
4
Garden:
Includes
Parking:
Parking permits, Paid parking
Energy rating:
Klasse E
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Zoomstraat 51huis

Postal code: 1078XH

City/town: Amsterdam