Wagenaarstraat 399 Amsterdam Oost

Description

Deze woning wordt verkocht via de website: BIEDOPDEZEWONING.NU
Woonstichting DE KEY verkoopt woningen via het transparante online MVA biedingssysteem. Dit biedt U als genteresseerde de gelegenheid om het biedingsproces te volgen.

De biedingsprocedure sluit maandag 15 juli as om 16:00 uur. Bieden vanaf: 350.000,- kosten koper.

Licht en goed ingedeelde 3-kamer woning (ca. 68 m) in een geweldige buurt! Op de eerste verdieping van een kleinschalig complex bieden wij deze leuke woning met maar liefst twee slaapkamers, twee balkons en een tuintje aan. Tevens heeft u toegang tot de groene binnentuin.

Indeling: hal/entree met toegang tot de woonkamer. Vanuit de woonkamer is het balkon en de keuken bereikbaar. Vanuit de keuken is het tweede balkon te bereiken.
De twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde net als de badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Separaat toilet met fonteintje. Vanuit de slaapkamer is met een trappetje het tuintje bereikbaar.

De Wagenaarstraat is gelegen in stadsdeel Oost nabij de Dappermarkt, openbaar vervoer, hogeschool en universiteit. Ook zijn er veel leuke restaurants en cafs in de buurt. De Dappermarkt is n van de beste en meest populaire markten van Amsterdam waar je voor de dagelijkse boodschappen terecht kunt! Op de fiets ben je in 10 minuten in hartje centrum.

Bijzonderheden:
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 125,99 per maand;
-De algemene bepalingen 2000 voor erfpacht zijn hier van toepassing. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15-02-2030;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Verwarming en water middels de CV ketel van het merk Remeha;
-Anti - speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notarile kosten ten behoeve van de koopakte en levering zijn voor rekening van koper;
-Oplevering kan snel.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.
This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1971-1980
Floor space:
68 m²
Volume:
251 m³
Total number of rooms:
3
Garden:
Includes
Parking:
Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Wagenaarstraat 399

Postal code: 1093CN

City/town: Amsterdam