Waddenland 47 Duivendrecht

Description

Perfect gelegen hoekappartement van ruim 80m2, met balkon op het zuiden, op de 3e (en tevens bovenste) etage van een goed onderhouden complex. Het complex ligt in een groene parkachtige tuin, vanuit de woning kijk je uit op de bomen en gazon in de omgeving. Om de hoek is Winkelcentrum Duivendrecht met divers winkelaanbod waaronder een PostNL kantoor, bibliotheek, Rabobank, Plus supermarkt en Kruidvat. Ook zijn er diverse eetgelegenheden.

LOCATIE De bereikbaarheid met eigen vervoer en openbaar vervoer is uitstekend. Rondom het complex is voldoende parkeergelegenheid (op het priv terrein van het complex). In de straat rijdt de bus, metrostations Diemen-Zuid/Van der Madeweg/Venserpolder liggen binnen 1 km afstand en treinstation Duivendracht eveneens. In de buurt zijn diverse winkels, scholen en sportfaciliteiten. In 15 minuten fiets je naar Amsterdam.

INDELING Via het algemene trappenhuis, entree op de derde etage. Royale hal met drie ruime inbouwkasten. Separaat toilet met fonteintje en toegang tot het washok. De woonkamer met half open keuken zijn op de hoek van het pand gelegen met een schuifdeur vanuit de woonkamer en de keuken naar het balkon. Het balkon is gelegen op het zuid, een heerlijke plek om van de zon en het uitzicht te genieten. De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, vriezer, 6-pits gasfornuis, magnetron en afzuigkap. Vanuit de woonkamer zijn beide slaapkamers te bereiken. De maatvoering van de slaapkamers is respectievelijk 3.89x2.98 en 3.89x2.26. De badkamer beschikt over een douche en wastafel. Op de begane grond de beschikking over een handige (fietsen) berging.

Bijzonderheden - Uitzicht op het groen; - Bouwjaar circa 1970; - Voorzien van dubbel glas; - Woonoppervlakte 81 m, exclusief 9 m2 balkon; - Eigen grond, dus geen erfpacht; - Priv berging (7 m2) op de begane grond; - Verwarming middels blokverwarming, warm water middels boiler; - Levering: per direct beschikbaar; - Servicekosten 167,20,-- per maand; - Voorschot stookkosten 75,-- per maand; - Goed onderhouden complex, professioneel beheerde VvE; - VvE voor de appartementen en een coperatieve VvE voor de tuin rondom de complexen; - Servicekosten coperatie tuin 36,--.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Upper-floor apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1970
Floor space:
81 m²
Volume:
254 m³
Total number of rooms:
3
Parking:
Public parking
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Waddenland 47

Postal code: 1115XD

City/town: Duivendrecht