Vinkenstraat 37 II Amsterdam

Floorplan

Description

Bijzonder sfeervol en opvallend licht appartement van ca. 50 m2 met een zonnig balkon op het zuidwesten. Het appartement is smaakvol gerenoveerd met een luxe open keuken, fraaie eikenhouten vloer en royale badkamer, waardoor u de woning zo kunt betrekken. U heeft hier bovendien geen erfpacht, maar eigen grond.

Door de ligging in een pittoresk straatje in de Jordaan, woont u hier heerlijk rustig en toch vlakbij al het moois dat de binnenstad te bieden heeft. Het appartement ligt tussen de Haarlemmerdijk en Brouwersgracht, om de hoek van de grachtengordel. Op loopafstand vind je tal van leuke horecazaken, unieke winkels en goede traiteurs. Een drankje op het terras bij caf Thijssen, eten bij Daalder of Toscanini, shoppen in de Haarlemmerstraat; u heeft hier alles letterlijk binnen handbereik.

Ook logistiek gezien is de ligging gunstig met het Centraal Station op 5 minuten fietsen en meerdere trams en buslijnen vlakbij. Met de auto is het appartement goed bereikbaar vanaf de ringweg A10. Parkeren gaat via een vergunningensysteem, momenteel is de wachttijd hier slechts 2 maanden.

INDELING 2e ETAGE
Via het gemeenschappelijke trappenhuis is de woning te bereiken op de tweede verdieping.
Entree, hal waar de wasmachine keurig is weggewerkt in een nis. Royale woonkamer die zich van de voor- tot achterzijde uitstrekt en daardoor heerlijk licht is. Aan de voorzijde heeft u sfeervolle openslaande deuren naar een leuk balkonnetje. De half open slaapkamer ligt in de zijkamer aan de voorzijde. Indien gewenst is hier eenvoudig een afgesloten slaapkamer te realiseren door een (schuif)deur te plaatsen. Aan de achterzijde ligt de strakke open keuken, die is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuiger, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken is er een deur naar een breed balkon, waar je s middags en s avonds heerlijk van de zon kunt genieten. De cv-ketel is hier netjes weggewerkt in een balkonkast. Vanuit de hal is de ruime badkamer bereikbaar die bestaat uit een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.
Het gehele appartement is netjes gestuukt en voorzien een fraaie radiator ombouwen en een eiken lamelparket vloer.

BIJZONDERHEDEN
- De woonoppervlakte bedraagt 50,44 m2 exclusief het balkon van 5,88 m2.
- Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.
- Gelegen op eigen grond.
- Ruim balkon op het Zuid-Westen.
- Voorzien van dubbel glas.
- De cv-ketel (2017) wordt gehuurd bij Feenstra voor 22,- per maand.
- Kleinschalige VvE met 4 leden.
- De servicekosten zijn 40,- per maand.
- Gelegen in een geliefd, rustig straatje in de Jordaan.
- Koopakte bij een notaris ter keuze aan koper, volgens ringmodel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Upper-floor apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1900
Floor space:
50 m²
Volume:
158 m³
Total number of rooms:
2
Parking:
Parking permits, Paid parking, Public parking
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Vinkenstraat 37II

Postal code: 1013JL

City/town: Amsterdam