Sumatrastraat 174D Amsterdam

Description

WEGENS OVERWELDIGENDE INTERESSE IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGINGSAFSPRAAK BIJ DE WONING IN TE PLANNEN. EXCUUS VOOR HET ONGEMAK.

Sumatratstraat 174-D is een uitstekend ingedeeld luxe drie kamerappartement gelegen op de bovenste verdieping van het onlangs opgeleverde nieuwbouwproject Indah. Dit heerlijk lichte appartement beschikt over twee ruime en goed in te richten slaapkamers. Bovendien is er een groot balkon op het westen, een bijbehorende berging op de begane grond en vloerverwarming, waarbij de temperatuur per vertrek ingesteld kan worden. De woning is ingericht met onder andere een fraaie laminaatvloer, open keuken met diverse inbouwapparatuur, complete sanitaire voorzieningen en keurig afgewerkte wanden en plafonds. Dit aantrekkelijke appartement ligt in de sfeervolle Indische buurt aan de rand van de Watergraafsmeer. De Indische buurt heeft de laatste jaren een prachtige metamorfose ondergaan, waarbij het behoud van de klassieke stedenbouwkundige stijl en sferen voorop stond. De buurt kenmerkt zich door een levendige omgeving met een grote diversiteit aan winkeltjes, horeca en vele culturele en sociale voorzieningen. Het Science Park, Flevo Park, Dappermarkt en openbaar vervoer richting kantorenlocaties, Schiphol en het centrum zijn op korte afstand van deze bijzonder aantrekkelijke woning.

Bijzonderheden:
-Per direct beschikbaar.
-Huurperiode minimaal 12 maanden.
-Huurprijs euro 1.800,00 per maand exclusief gas, water, elektra en internet.
-Servicekosten euro 50,00 per maand.
-Deze woning wordt aangeboden door een MVA gecertificeerd makelaar.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramn Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramn Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

***

Sumatratstraat 174-D is a very attractive and bright 2-bedroom apartment with an excellent floor plan, magnificent views, well equipped new kitchen, new sanitary facilities, new floor, floor heating, plastered walls and double glazing. Situated on the fourth and top floor of the new residential complex Indah, this luxury apartment offers also a large storage on the ground floor and is accessible by elevator. This beautiful apartment is conveniently located in the heart of the popular quarter De Indische buurt where you are steps from everything including shopping, cozy bars, dining, Science Park, Flevo Park and the city center. Transportation is around the corner and brings you in no time to the City Centre, major Business Districts and Schiphol Airport. Enjoy the great restaurants, small boutiques and cultural institutions in this lively and most popular neighborhood, all just steps from your door.

Specials:
-Available immediately.
-Rental Period 12 months and then indefinitely.
-Rental Price: Euro 1.800,00 per month excluding utilities and internet.
-Service costs euro 50,00 per month.
-This listing is offered by a MVA certified expat broker.

Characteristics

Transfer of ownership

Available from
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Upper-floor apartment
Type of construction
Existing property
Year of construction
2017
Under construction
No

Details

Facilities
Elevator, Mechanical ventilation system, Sliding (patio) doors, TV cable
Building plot ready for construction
No
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Roof covering
Flat roof
Roof material
Bituminous roofing

Surface Area and Volume

Floor space
72 m²
Volume
240 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
1
Number of floors
1
Number of bathrooms
1
Bathroom amenities
Shower, Double washbasin, Bathtub

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
volledig geisoleerd
Heating type
cv ketel, Full floor heating
Hot water installation
cv ketel
Boiler year of construction
2017
Boiler type
Intergas HREco
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property

Energy rating

Energy rating
A
End date energy label
2027-06-30

Outside Area

Garden type(s)
No garden
Main garden at the back
No

Garage

Garage types
No garage

Parking

Facility
Parking permits

Storage space

Number
1
Type of property
Basement storage
Insulation Forms
volledig geisoleerd

Address

Street: Sumatrastraat 174D

Postal code: 1094NP

City/town: Amsterdam