Ridderspoorweg 46 Amsterdam

Description

Met trots mogen wij u kantoor/bedrijfsruimte aanbieden in Project Loft4you in de Buiksloterham in Amsterdam-Noord. Het energiezuinige complex wordt momenteel afgebouwd. Oplevering zal in overleg plaatsvinden.

De bedrijfsruimten zijn gelegen in de plint van een wooncomplex aan de Ridderspoor- en Papaverweg. Alle ruimten hebben een eigen entree vanaf de straatzijde en zijn voorzien van hoge plafonds. De ruimten zijn verdeeld over de begane grond en een entresol/tussenverdieping.

Afwerking:
De plattegronden spreken grotendeels voor zich. De ruimten worden opgeleverd inclusief alle installaties (vloerverwarming en -koeling), sausklare wanden/plafonds en een keuken en afgewerkte toiletruimte. Huurder dient dus enkel vloerafwerking en schilderwerk te verzorgen.

De aanvangshuurprijzen zijn als volgt:
- Ridderspoorweg 46 - bouwnummer 2:
Circa 59 m2
13.865 excl. btw per jaar of 1.155 excl. btw per maand

- Ridderspoorweg 42- bouwnummer 3 (hoekligging):
Circa 67 m2
15.745 excl. btw per jaar of 1.312 excl. btw per maand

- Papaverweg 127 - bouwnummer 4:
Circa 97 m2
21.000 excl. btw per jaar of 1.750 excl. btw per maand

Optioneel:
Parkeerplaats 1 2.000 excl. btw per jaar
Parkeerplaats 2 2.000 excl. btw per jaar

De servicekosten bedragen circa 50,-- excl. btw per maand.

Huurder is direct aangesloten op de nutsvoorzieningen (warmte- en koeling, elektra en water) en dient hier zelf contracten voor af te sluiten met de nutsbedrijven (Klimaatgarant, Waternet en voor elektra naar keuze huurder). Er zijn 3 hoogrenderende zonnepanelen (zelfs 4 voor Papaverweg 127), die direct terugleveren op de elektrameter (voordeel voor huurder).

Toegestane bestemmingen:
De Gemeente staat de volgende functies toe: bedrijven, kantoren, consumentverzorgende
dienstverlening, horeca I, III, IV en V, ontspanning en vermaak, maatschappelijke dienstverlening en creatieve functies.

Voor eventuele horeca ontbreekt een afvoer voor een grote afzuiginstallatie. Het project Loft4you betreft een zelfbouwgroep die nauw samenwerkt met de Gemeente. (Het gebruik van) een kandidaat huurder zullen we . voorleggen aan de Gemeente ter goedkeuring.

Huurtermijn:
Een huurperiode van 3 tot maximaal 5 jaar.

Huuringangsdatum:
In nader overleg. Het project is momenteel in aanbouw en zal over enkele maanden opgeleverd worden.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling:
Huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en btw.

ALGEMEEN
Loft4you - een plek voor creatieve pioniers
Project Loft4you is onderdeel van Kavel 20 in Buiksloterham in Amsterdam Noord. Op deze unieke plek in de hoofdstad heeft de Gemeente Amsterdam ruimte geboden aan creatieve pioniers om een gebouw te ontwikkelen met een zogenaamde bouwgroep. Deze groep pioniers heeft in nauwe samenwerking met een architect hun droomgebouw ontworpen, een stoer en krachtig gebouw met industrile uitstraling.

Loft4you is een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Ridderspoorweg, hoek Papaverweg, dat in zeer nauw overleg met de kopers is gebouwd.

LOCATIE
I love Noord

Voor de mensen die het nog niet wisten, Noord is hip and happening, al wel even trouwens.

Buiksloterham ligt tussen het culturele Overhoeks, aan de ene zijde, en het creatieve NDSM, aan de andere zijde. Nabij de volkse Bloemenbuurt en de charmante Buiksloterdijk. Dit is Noord op zijn best, hier ervaar je het beste van twee werelden.

Het water van het IJ en de vernieuwde Van der Pekstraat met de markt, het vernieuwde Mosplein met allerlei nieuwe winkels en het Centrum van Noord, Winkelcentrum Boven 't IJ, liggen allen op korte afstand.

Er is een breed aanbod aan horeca, van kroegen met kleedjes op tafel tot hippe bars aan onder andere het IJ. De kracht zit 'm in de mix.

De pont brengt je in enkele minuten vanaf de Buiksloterweg naar het Centraal Station (24/7) of van de Distelweg naar Westerdoksdijk.

NIEUWBOUW - duurzaam
Naast een hoogwaardige isolatie worden de bedrijfsruimten voorzien van de volgende energiebesparende en comfort verhogende installaties:
- Vloerverwarming en vloerkoeling;
- Zonnepanelen op het dak, die energie leveren;
- Gebalanceerd ventilatie systeem;
- Het regenwater wordt opgevangen en gebruikt voor toilet-spoeling.

Maak snel een afspraak met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken.


Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Office space
Construction type:
Existing property
Energy rating:
Klasse A++++

Address

Street: Ridderspoorweg 46

Postal code: 1032LL

City/town: Amsterdam