Revaleiland 369 Amsterdam Centrum

Description

Royale Patiowoning van circa 266m² met een ruime patio (tuin) en (dak-)terras, waarbij wonen, werken, leven en beleven centraal staan. U kunt de indeling precies zo krijgen, zoals u dat wenst. Een praktijk aan huis? Een ruimte voor de nanny? Een atelier? Een grote speelkamer. Of gewoon voldoende kamers – en badkamers – voor een groot gezin? Het kan hier allemaal in deze riante patiowoning in de populaire Houthaven. Deze woning is één van de grootste gezinswoningen in de Amsterdamse Houthaven met een plafondhoogte van bijna 3m en een mooie ligging met gedeeltelijk uitzicht op de gracht.

Nieuw Amsterdams Wonen is straks een prachtig carré-vormig gebouw dat gebouwd is in de architectuur van de Amsterdamse School. Het bestaat straks uit zes woonlagen om een fraaie binnentuin met patio's en terrassen. Onder de woningen komt een parkeergarage, waar ook individuele bergingen gesitueerd zijn.

Woongemak staat voorop in Nieuw Amsterdams Wonen. Zowel in de woning als de algemene ruimtes zullen technische oplossingen worden verwerkt die het wonen nog comfortabeler maken. Voor de energiebehoefte van uw woning volgen we de 'Trias Energetica'. Een veelbelovende combinatie van energiebesparende, duurzame maatregelen die begint met een casco met een zeer hoge isolatiewaarde, duurzame energie via het stadswarmtenet - scheelt CO2 -uitstoot - en energie - opwekking op locatie. Energielabel A++++.

Warmer of kouder? U regelt het zelf. Voor zowel het verwarmen - via vloerverwarming - als het warm tapwater wordt industriële restwarmte gebruikt. Hoe warm of koud het binnen moet zijn, regelt u zelf via een thermostaat. Zo verlaagt u met koud water uit het IJ de binnentemperatuur via de vloerverwarming. Deze zeer energie-efficiënte vloerkoeling zorgt ervoor dat de constructie van het gebouw niet opwarmt en de woning comfortabel koel blijft aanvoelen.

Op de daken worden zonnepanelen geplaatst. Als bewoner van NAW kunt u exclusief gebruikmaken van een aantal panelen. Zo bespaart u op uw energiekosten.

Nieuw Amsterdams Wonen, een ontwikkeling van VORM en BPD, wordt een bijzonder project. Niet alleen qua ontwerp, maar ook vanwege het duurzame karakter. U woont hier niet alleen in een mooi, riant en comfortabel huis, maar ook in een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd: 100 procent klimaatneutraal. Ook bij de bouw staat duurzaamheid voorop, met veel aandacht voor duurzaam energie- en materiaalgebruik.

De Houthaven biedt zo veel meer dan wonen in fantastische woningen op een toplocatie. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in het gebied. Net als een basisschool, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum en een peuterspeelzaal. Maar er komt nog meer. Zo strijken straks trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen neer aan het water. En parkeren? Dat doet u heel eenvoudig in de ondergelegen parkeergarage.

Reval Eiland wordt een autoluw, groen en duurzaam eiland, aan het IJ en niet ver van de Amsterdamse binnenstad. Met ook nog eens een park om de hoek. Het wordt een fantastische plek om te wonen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging en optiegesprek. Graag informeren wij u dan over alle ins and outs van dit prachtige project en dit bijzondere bouwnummer.

Characteristics

Type of property:
Apartment on two lower floors
Construction type:
New development
Year of construction:
2020
Floor space:
266 m²
Volume:
785 m³
Total number of rooms:
6
Garden:
Includes
Garage:
Includes
Parking:
Parking garage
Regular contributions:
€   256 p/m
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Revaleiland 369

Postal code: 1014ZG

City/town: Amsterdam