Radarweg 476 Amsterdam

Description

Radarweg 476 - bouwnummer 1

Deze bedrijfsruimte wordt momenteel gebouwd en na de zomer van 2021 kunt u de ruimte al betrekken!

-----------

Lab4you, Amsterdam Sloterdijk

Sloterdijk Centrum is de nieuwe hot spot van Amsterdam. Een knooppunt voor openbaar vervoer, dat steeds meer verkeersstromen zal overnemen van Amsterdam Centraal Station. De komende jaren transformeert Sloterdijk van enkel kantorenlocatie tot een gemengd gebied met tot 7.500 woningen. Sloterdijk Centrum is onderdeel van Haven-Stad een nog grotere uitbreiding van Amsterdam.
Neem eens een kijkje ter plaatse of op de website van Uptown Sloterdijk om te zien wat hier allemaal staat te gebeuren.

Sloterdijk is onderdeel van de Amsterdamse Haven-Stad. In totaal 12 deelgebieden waar de komende 10 jaar circa 70.000 woningen gebouwd zullen worden. Hierdoor zal het gedeelte ten westen en noordwesten van de binnenstad totaal getransformeerd worden. Lees je online eens in, de plannen zijn geweldig.

Sloterdijk ligt echter tegen bestaande woonwijken aan, zoals Bos en Lommer binnen de Ring A-10 en tuinstad Slotermeer, net buiten de Ring.

De veranderingen zijn direct zichtbaar op deze locatie. De Haarlemmerweg bijvoorbeeld, zal buiten de Ring het komende jaar ingericht worden als 50 kilometer weg. Zo wordt de binnenstad van Amsterdam steeds groter gemaakt.

Er zijn veel hotels in de omgeving en kantoorgebouwen waarvan de gasten en werknemers willen ontbijten, lunchen en borrelen. Ook is er een Holland Casino dat 24/7 geopend is. Met de nieuwbouw van de vele huur- en koopwoningen in de direct omgeving van Lab4you, zal de markt voor een bedrijfsruimte op deze locatie de komende jaren alleen maar groeien.

Al jaren geleden zijn de eerste huurwoningen gebouwd op Sloterdijk voor studenten en starters. Lab4you is het eerste complex met koopappartementen dat gebouwd wordt. In de plint van dit gebouw komen op de begane grond vijf bedrijfsruimten. Dit is de laatst beschikbare bedrijfsruimte.

De ruimte is gelegen aan de Radarweg, de hoofdweg van het gebied, een directe looproute vanaf Station Sloterdijk. Radarweg 476 is op de hoek gelegen, richting het station. Een uitstekende zichtlocatie.

Er zijn grote raampartijen van circa 5 meter hoogte, vloer tot plafond, waardoor er veel licht de ruimte binnentreedt.

SPECIFICATIES:
- Oppervlakte 169 m2, begane grond 108 m2 en tussenverdieping 61 m2
- Glazen gevel op de hoek van 21 meter lengte.
- Glas van vloer tot plafond van circa 4,5 tot 5 meter hoog.
- Bestemmingsplan staat Horeca toe, het splitsingsreglement eveneens.
- Aanvraag vergunning voor Horeca voor rekening en risico van koper.
- Oplevering vindt casco plaats (aansluitingen tot aan de meterkast).
- Mogelijke indeling met garderobe, 2x toilet BG, toilet op tussenverdieping.
- Sparingen voor lichtpunten in plafond en loze leidingen worden aangelegd.
- Extra zware aansluitingen voor elektra (2 x 250A).
- Aansluiting op grote afvoer mogelijk voor professionele keuken (op elektra, geen gas in dit nieuwe gebouw).
- 10 hoog rendement zonnepanelen worden aangesloten op de elektrameter van deze bedrijfsruimte.
- Warmte terugwininstallatie unit dient koper zelf te installeren.
- Ventilatiekanalen worden aangelegd inclusief een groot kanaal voor professionele keuken.
- Warmte en koudeopslag met warmtepomp, aan te sluiten op vloerverwarming en koeling.
- Vloerverwarming en -koeling worden aangebracht.
- Hoogwaardige isolatie RC 7 en triple glas.

Koopsom 492.631,68 inclusief btw
Eeuwigdurende afkoop van de erfpachtcanon 147.368,32 (verplicht bij bedrijfsruimte).
Koopsom inclusief bouw- en grondrente tot 1 september 2020.

ALGEMEEN
Lab4you - een plek voor creatieve pioniers

Project Lab4you is onderdeel van Kavel N op Sloterdijk in Amsterdam. Hier heeft een groep pioniers in nauwe samenwerking met de architect hun droomgebouw ontworpen. Een stoer en uitgesproken gebouw met een strakke en lichte uitstraling.

Het gebouw krijgt een open glazen plint en een strakke, witte gevel hierboven met groene beplanting. Een prachtig ontwerp.
Lab4you is een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Arlandaweg, hoek Radarweg, dat in zeer nauw overleg met de kopers wordt gebouwd.

De kavel waarop Lab4you gebouwd zal worden is gelegen in het hart van het nieuwe Sloterdijk Centrum.

De toekomst - Duurzaam wonen
De Gemeente stelt als vanzelfsprekend hoge eisen aan de isolatie en duurzaamheid van het gebouw in deze nieuwe wijk. Daar voldoet Lab4you uiteraard aan.

Naast een hoogwaardige isolatie en een groene gevel voor het complex, worden de woningen voorzien van de volgende energiebesparende en comfort verhogende installaties:

Hierdoor verbruiken de woningen zeer weinig energie en zullen de zonnepanelen een aanzienlijk vermogen opwekken. Dit kan ook zeer positieve consequenties hebben voor je hypotheekrente.

De bedrijfsruimte is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot dit o.g. is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Characteristics

Type of property:
Commercial space
Construction type:
New development
Energy rating:
Klasse A

Address

Street: Radarweg 476

Postal code: 1043NV

City/town: Amsterdam