Nieuwe Uilenburgerstraat Amsterdam

Description

Te koop; Parkeerplek Uilenburgerwerf / Nieuwe Uilenburgerstraat *** For sale; Parkingplace in parkinggarage Uilenburgerwerf / Nieuwe Uilenburgerstraat **

Te koop aangeboden een inpandige parkeerplek in het centrum van Amsterdam.
Het betreft parkeerplek nr.10 in de ondergrondse parkeergarage van het complex Uilenburgerwerf.

De entree van de parkeergarage is te bereiken via de Nieuwe Uilenburgerstraat (tgov. huisnummer 96). De garage, met 23 parkeerplekken, is goed verlicht en onderhouden en beschikt over een elektrisch bedienbare deur, met afstands-bediening. De parkeerplek is perfect voor dagelijks gebruik of langdurige stalling
van een personenauto.

De parkeergarage is centraal gelegen in het centrum van Amsterdam tussen de Jodenbreestraat, Valkenburgerstraat, Oudeschans en Prins Hendrikkade.
De parkeergarage ligt ook vlakbij de Stopera, het Waterlooplein, de IJ-tunnel, het Rembrandtplein, Theater Carr en Artis. Via afrit S112 vanaf de Ring A10 bent u via de Gooiseweg en de Wibautstraat in 10 minuten bij de ingang van de parkeergarage.

Kenmerken:
De parkeerplek wordt te koop aangeboden vanaf 75.000,-- k.k.
De parkeerplek heeft een grootte van 5.05 meter x 2.20 meter.
De levering is in overleg, bij voorkeur najaar 2021.

Vereniging van Eigenaren (VvE):
De VvE is actief en financieel gezond, wordt professioneel beheerd door Munnik VvE Beheer.
De servicekosten voor de parkeerplek bedragen circa 22,59 per maand.

Kadastraal / omschrijving registergoed:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de parkeerplaats in het souterrain (parkeerkelder), plaatselijk bekend bij Uilenburgerwerf 56, kadastraal bekend Gemeente Amsterdam, sectie P complexaanduiding 3370-A appartementsindex 42, uitmakende het onverdeeld twaalf/drieduizend nhonderdvijfenveertigste (12/3.145ste) gedeelte in de gemeenschap, bestaande uit het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond, eigendom van de Gemeente Amsterdam, gelegen te Amsterdam aan de Nieuwe Uilenburgerstraat met de rechten van de erfpachter op de zich op die grond bevindende opstal, - ten tijde van de splitsing in appartementsrecht, kadastraal bekend Gemeente Amsterdam, sectie P nummer 3363, groot negen are en vijfenvijftig centiare.

Erfpacht:
De parkeerplek is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam.
Het betreft voortdurende erfpacht die is ingegaan op 15 april 1997.
De canon is afgekocht tot en met 15 april 2047.
De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 zijn van toepassing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Transfer of ownership

Available from
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Other og
Building type
Other og
Type of construction
Existing property

Land registry details

Cadastral designation
Amsterdam P 3370
Ownership structure
Leasehold

Address

Street: Nieuwe Uilenburgerstraat 0ong

Postal code: 1011LX

City/town: Amsterdam