Narva-eiland 61 +63 Amsterdam Westerpark

Description

Royaal Herenhuis van circa 204m≤ met tuin, waarbij wonen, werken, leven centraal staan. U kunt de indeling precies zo krijgen, zoals u dat wenst. Een praktijk aan huis? Een ruimte voor de nanny? Een grote speelkamer. Of gewoon voldoende kamers Ė en badkamers Ė voor een groot gezin? Het kan hier allemaal in dit riante herenhuis in de populaire Houthaven. Groots wonen over drie lagen met een terras en veelal de mogelijkheid tot het realiseren van een privť steiger aan het water. Dankzij de open verbinding met het IJ kunt u alle wereldzeeŽn direct vanuit uw eigen woning bevaren. Vanuit deze bijzonder aantrekkelijke woning heeft u een vrij uitzicht over de gracht. Dankzij de hoge plafonds van liefst 3.44m heeft een u prachtige ruimtelijke beleving en heerlijke lichtinval.

Woongemak staat voorop in Narva Eiland West. Zowel in de woning als de algemene ruimtes zullen technische oplossingen worden verwerkt die het wonen nog comfortabeler maken. Voor de energiebehoefte van uw woning volgen we de 'Trias Energetica'. Een veelbelovende combinatie van energiebesparende, duurzame maatregelen die begint met een casco met een zeer hoge isolatiewaarde, duurzame energie via het stadswarmtenet - scheelt CO2 -uitstoot - en energie - opwekking op locatie.

Warmer of kouder? U regelt het zelf. Voor zowel het verwarmen - via vloerverwarming - als het warm tapwater wordt industriŽle restwarmte gebruikt. Hoe warm of koud het binnen moet zijn, regelt u zelf via een thermostaat. Zo verlaagt u met koud water uit het IJ de binnentemperatuur via de vloerverwarming. Deze zeer energie-efficiŽnte vloerkoeling zorgt ervoor dat de constructie van het gebouw niet opwarmt en de woning comfortabel koel blijft aanvoelen.

Op de daken worden zonnepanelen geplaatst. Als bewoner van Narva Eiland West kunt u exclusief gebruikmaken van
een aantal panelen. Zo bespaart u op uw energiekosten.

De woning is uitgerust met een basispakket 'Domotica'. Het supersnelle internet van XS4All is vanaf dag 1 dat u op Narva Eiland West woont, voor u beschikbaar.

Narva Eiland West, een ontwikkeling van VORM en BPD, wordt een bijzonder project. Niet alleen qua ontwerp, maar ook vanwege het duurzame karakter. U woont hier niet alleen in een mooi, riant en comfortabel huis, maar ook in een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd: 100 procent klimaatneutraal. Ook bij de bouw staat duurzaamheid voorop, met veel aandacht voor duurzaam energie- en materiaalgebruik.

De Houthaven biedt zo veel meer dan wonen in fantastische woningen op een toplocatie. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in het gebied. Net als een basisschool, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum en een peuterspeelzaal. Maar er komt nog meer. Zo strijken straks trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen neer aan het water. En parkeren? Dat doet u heel eenvoudig in de ondergelegen parkeergarage.

Narva Eiland wordt een autoluw, groen en duurzaam eiland, aan het IJ en niet ver van de Amsterdamse binnenstad. Met ook nog eens een park om de hoek. Het wordt een fantastische plek om te wonen.

Wij nodigen u graag uit voor een optiegesprek en informeren u dan graag over alle ins and outs van dit prachtige project en dit bijzondere bouwnummer.

Bijzonderheden:
-Bouwnummer 16+30 Narva Eiland West;
-2 bergingen in de onderbouw inbegrepen;
-Koopsom woning op basis van canonbetaling euro 1.130.177,-- vrij op naam;
-Koopsom parkeerplaats op basis van canonbetaling euro 36.507,-- vrij op naam;
-Servicekosten euro 184,-- p/mnd;
-Energielabel A++++.

Characteristics

Type of property:
Mansion with garage
Construction type:
New development
Year of construction:
2019
Floor space:
204 m²
Volume:
612 m³
Total number of rooms:
7
Garden:
Includes
Garage:
Includes
Parking:
Parking garage
Regular contributions:
€   184 p/m
Accepting:
by date

Address

Street: Narva-eiland 61+63

Postal code: 1014ZJ

City/town: Amsterdam

Ramon Mossel