Muiderlaan Amsterdam

Description

Type A4 - Pergola

De woning Pergola is een dubbele benedenwoning met een eigen entree vanaf de straat, een achtertuin met achterom en balkon. De woning is verdeeld over de begane grond, entresol en eerste etage. De woning heeft twee of drie slaapkamers, zoals je wenst.

De woonoppervlakte bedraagt 113 m2, tuin 26 m2, balkon 5 m (optioneel 10 m2).

De koopsom bedraagt 520.000,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling van circa 2.721,--. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht is mogelijk voor circa 90.400,--.

De koopsom voor een parkeerplaats bedraagt 27.500,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht van een parkeerplaats kost 1.825,--.

De woningen worden afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking). Alle woningen hebben een priv berging van 5 m2 in de onderbouw van het complex.

De start bouw staat gepland voor circa maart 2021, de oplevering is gepland rond juni 2022.

Zie de brochure voor duidelijke plattegronden en 3D impressies van alle woningen in Together4you.

-------

Type A is een stadswoning met tuin aan de oostzijde (en toegang naar een collectieve binnentuin) en een groot balkon aan de westzijde.

De beukmaat is 5,40m (vrije breedte 5,15m). De woning is 11,20m diep (begane grond en tussenverdieping) resp. 10,20m diep (tweede verdieping).

De woning ontleent zijn kwaliteit naast de ruime buitenruimten aan een extra hoge begane grondverdieping met split level. Aan de Muiderlaan is een woonkeuken met een verdiepingshoogte van 5 meter; de woonkamer aan de tuinzijde staat in en verbinding met de woonkeuken en is 3 meter hoog.

De technische voorzieningen (warmtepomp, WTW-unit en toilet) liggen vast. De positie van de badkamer en keuken zijn beperkt te wijzigen.

De 4 stadswoningen kunnen verschillend worden ingedeeld en hebben allemaal een unieke tuin:
- A1 heeft een tuin van 5,40 x 7,50m, aan een tiny forest
- A2 heeft een tuin van 5,40 x 7,50m, aan een gemeenschappelijke hof
- A3 heeft een tuin van 5,40 x 4,50m, aan een vijver
- A4 heeft een tuin van 5,40 x 4,50m, aan een houten pergola

OPTIES
In de opties moet een plek worden gekozen voor keuken en toilet en badkamer. Door de splitlevel ligt de indeling voor de hand: een woonkeuken beneden op straatniveau en een meer priv woonkamer aan de tuin, op 2,05m boven straatniveau. De trap tussen deze twee woningen kan op maat worden gemaakt.

Op de bovengelegen verdieping kunnen 3 slaapkamers worden gemaakt en is een ruime badkamer. In de vide van de woonkeuken kan door de bewoner een entresol worden toegevoegd voor een extra werkplek of tv-hoek of iets anders dat je zelf bedenkt.

Op 5m boven maaiveld is een balkon van 1,00m diep en 4,90m breed. Dit kan optioneel worden vergroot tot 2,00m diep. De gevelindeling kan worden afgestemd op de indeling.

INDELING
Binnen de gegeven plattegrond ligt de getekende plek van de installaties wel erg voor de hand. Wijzigingen daarop zijn alleen mogelijk als de installaties aanpasbaar zijn.

De meest voor de hand liggende keuzes zijn:
- Aantal slaapkamers
- Vorm en positie van de trap tussen woonkeuken en woonkamer.

-------

Nieuwbouwproject Together4you is een nieuwe ontwikkeling op Centrumeiland op IJburg.

Inmiddels heeft bouwgroep Together4you samen met de Gemeente een optieovereenkomst getekend om dit project uit te mogen voeren. Samen met een gerenommeerd architectenbureau is reeds een schitterend Voorlopig Ontwerp tot stand gekomen. Dit ontwerp delen wij graag met je.

Dit is het moment om deel te kunnen nemen als bouwgroepslid in Together4you. Dat betekent dat je samen met de anders groepsleden dit project verder kunt realiseren. Tevens heb je de unieke mogelijkheid om binnen een complex van 14 luxe appartementen, je eigen droomhuis te verwezenlijken.

Op basis van bijgaande prijslijst en ontwerp kun je je inschrijven voor een woning in dit complex. Het betreft hier woningen die worden afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking).

Nu inschrijven betekent dat je je lid wordt van de bouwgroep Together4you. Je zult als opdrachtgever samen met de andere bouwgroepsleden opdracht geven aan de aannemer om je droomhuis te realiseren.

Om lid te worden betaal je een vergoeding van 500,-- inclusief btw. Hiermee wordt je woning gereserveerd voor je.

Op de website van Together4you kun je nog meer informatie lezen over dit prachtige project.

Wij heten je graag welkom als bouwgroepslid in Together4you. De komende week/weken zullen online bijeenkomsten georganiseerd worden voor nieuwe leden. We nodigen je hier graag voor uit.

Characteristics

Transfer of ownership

Available from
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment on two lower floors
Building type
Apartment on two lower floors
Type of construction
New development
Year of construction
2022
Under construction
Yes

Details

Location
By a waterway, Waterside
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Roof covering
Flat roof
Roof material
Bituminous roofing

Surface Area and Volume

Floor space
113 m²
Volume
450 m³

Layout

Number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of floors
3
Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Roof insulation, Double glazing, hr glas, Wall insulation, Floor insulation, volledig geisoleerd
Hot water installation
Geothermal energy

Energy rating

Energy rating
A+++
End date energy label
2030-01-01

Outside Area

Garden type(s)
Backyard
Main garden type Main garden type
Backyard
Main garden area
24 m²
Main garden at the back
Yes
Landscape main garden
East
Total area
24 m²

Garage

Garage types
Indoor, Underground car park
Capacity
1
Number
14

Storage space

Number
1
Type of property
Basement storage
Insulation Forms
volledig geisoleerd

Address

Street: Muiderlaan 0ong

Postal code: 1087VA

City/town: Amsterdam