Muiderlaan Amsterdam

Description

Type E - Local

De woning Local is een appartement in L-vorm op de 3e etage. De dubbele breedte aan één zijde met uitzicht over het water, maakt dat in dit appartement van 78m2 twee goede slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken gemaakt kunnen worden. De indeling is nog nader vast te stellen. We horen graag wat je wensen zijn.

De woonoppervlakte bedraagt 78 m2, balkon 2x ca. 10 + 5 m2.

De koopsom bedraagt € 390.000,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling van circa 1.872,--. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht is mogelijk voor circa € 62.400,--.

De koopsom voor een parkeerplaats bedraagt € 27.500,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht van een parkeerplaats kost € 1.825,--.

De woningen worden afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking). Alle woningen hebben een privé berging van 5 m2 in de onderbouw van het complex.

De start bouw staat gepland voor circa maart 2021, de oplevering is gepland rond juni 2022.

Zie de brochure voor duidelijke plattegronden en 3D impressies van alle woningen in Together4you.

-------

Casco
Type E is L-vormig en heeft 1 beuk van 5,40m aan de galerij (binnenmaat 5,15m) en 2 beuken van 5,40 breed aan de straatzijde. De woningen is 10,20m resp. 4,98m diep.
Breedte en diepte liggen vast, dit heeft te maken met de draagconstructie en de leidingschachten. Eventueel is het wel mogelijk om de niet-dragende woningscheidende wand te verplaatsen, onder voorwaarden. Eventueel is een extra grote opening mogelijk tussen de twee beuken – waardoor meer indelingsvrijheid ontstaat.

Opties
- Meterkast: naast de voordeur, geen optie.
- Techniek en toilet: ligt vast
- Badkamer: 2 mogelijke posities (zie tekening)
- Keuken: 2 mogelijke posities (zie tekening)
- Gevel: vrije plaatsing gevelopeningen, onder voorbehoud van maximum aantal m2 gevelopeningen westgevel (18,8m2) en oostgevel (4,7m2).
- er zijn 2 balkons, 1x 1m diep, 1x 2m diep.

Indeling
De indeling wordt met de bewoner op maat gemaakt. Voor nu is een indicatieve indeling getekend. Het uitwerken van de indeling gebeurt in een later stadium.

Technische voorzieningen zijn compact georganiseerd in de hal, waardoor de rest van de woning flexibel indeelbaar is. De woning heeft een ‘doorzon-beuk’ met 2 grote slaapkamers, badkamer en keuken. De open keuken staat in het hart van de woning en is verbonden met een zijbeuk waarin de woonkamer is gelegen aan de zuidwestzijde. Aan de woonkamer een ruim balkon van 10m2.

Gebruik
De indeling maakt optimaal gebruik van zowel de breedte als de diepte, met de keuken in het hart. Er is er een grote mate van programmatische flexibiliteit: het gebruik is flexibel, zonder dat je hoeft te verbouwen.

De woning kan worden gebruikt op verschillende manieren.

-------

Nieuwbouwproject Together4you is een nieuwe ontwikkeling op Centrumeiland op IJburg.

Inmiddels heeft bouwgroep Together4you samen met de Gemeente een optieovereenkomst getekend om dit project uit te mogen voeren. Samen met een gerenommeerd architectenbureau is reeds een schitterend Voorlopig Ontwerp tot stand gekomen. Dit ontwerp delen wij graag met je.

Dit is het moment om deel te kunnen nemen als bouwgroepslid in Together4you. Dat betekent dat je samen met de anders groepsleden dit project verder kunt realiseren. Tevens heb je de unieke mogelijkheid om binnen een complex van 14 luxe appartementen, je eigen droomhuis te verwezenlijken.

Op basis van bijgaande prijslijst en ontwerp kun je je inschrijven voor een woning in dit complex. Het betreft hier woningen die worden afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking).

Nu inschrijven betekent dat je je lid wordt van de bouwgroep Together4you. Je zult als opdrachtgever samen met de andere bouwgroepsleden opdracht geven aan de aannemer om je droomhuis te realiseren.

Om lid te worden betaal je een vergoeding van € 500,-- inclusief btw. Hiermee wordt je woning gereserveerd voor je.

Op de website van Together4you kun je nog meer informatie lezen over dit prachtige project.

Wij heten je graag welkom als bouwgroepslid in Together4you. De komende week/weken zullen online bijeenkomsten georganiseerd worden voor nieuwe leden. We nodigen je hier graag voor uit.

Characteristics

Transfer of ownership

Available from
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment on two lower floors
Building type
Apartment on two lower floors
Type of construction
New development
Year of construction
2022
Under construction
Yes

Details

Location
By a waterway, Waterside
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Roof covering
Flat roof
Roof material
Bituminous roofing

Surface Area and Volume

Floor space
78 m²
Volume
220 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
1
Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Roof insulation, Double glazing, hr glas, Wall insulation, Floor insulation, volledig geisoleerd
Hot water installation
Geothermal energy

Energy rating

Energy rating
A+++
End date energy label
2030-01-01

Outside Area

Garden type(s)
No garden
Main garden at the back
No

Garage

Garage types
Indoor, Underground car park
Capacity
1
Number
14

Storage space

Number
1
Type of property
Basement storage
Insulation Forms
volledig geisoleerd

Address

Street: Muiderlaan 0ong

Postal code: 1087VA

City/town: Amsterdam