Muiderlaan 0 ong Amsterdam

Description

Zondag 20 september: Nieuwbouwmarkt Centrumeiland

Centrumeiland is de grootste zelfbouwlocatie van Amsterdam. Om toekomstige bewoners en belangstellenden te informeren over de ontwikkelingen op Centrumeiland, hebben initiatiefnemers en (project)ontwikkelaars Nieuwbouwmarkt Centrumeiland georganiseerd. Het event vindt plaats op zondag 20 september van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Lolaland IJburg Zondag 20 september 2020
Pampuslaan 501 11.00 uur 14.00 uur
1087 HP Amsterdam Vrije inloop, toegang is gratis

--------------------------

Type G1 - Sky

Sky is een dubbellaags penthouse gelegen op de 4e en 5e etage. Op de 5e etage is de woning zelfs twee beuken breed op het westen.

In de woning Sky kunnen drie tot vier slaapkamers gemaakt worden. Een combinatie wonen en werken, een speelkamer of kantoor aan huis zijn tevens mogelijk. We vernemen graag je wensen.

De indeling wordt met de bewoner op maat gemaakt. Voor nu is een indicatieve indeling getekend. Het uitwerken van de definitieve indeling gebeurt in een later stadium.

De woonoppervlakte bedraagt 129 m2, balkon 3x totaal 15 tot 25 m2.

De koopsom bedraagt 570.000,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling van circa 3.096,--. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht is mogelijk voor circa 103.200,--.

De koopsom voor een parkeerplaats bedraagt 27.500,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht van een parkeerplaats kost 1.825,--.

De woningen worden afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking). Alle woningen hebben een priv berging van 5 m2 in de onderbouw van het complex.

De start bouw staat gepland voor circa maart 2021, de oplevering is gepland rond juni 2022.

Zie de brochure voor duidelijke plattegronden en 3D impressies van alle woningen in Together4you.

-------

Nieuwbouwproject Together4you is een nieuwe ontwikkeling op Centrumeiland op IJburg.

Inmiddels heeft bouwgroep Together4you samen met de Gemeente een optieovereenkomst getekend om dit project uit te mogen voeren. Samen met een gerenommeerd architectenbureau is reeds een schitterend Voorlopig Ontwerp tot stand gekomen. Dit ontwerp delen wij graag met je.

Dit is het moment om deel te kunnen nemen als bouwgroepslid in Together4you. Dat betekent dat je samen met de anders groepsleden dit project verder kunt realiseren. Tevens heb je de unieke mogelijkheid om binnen een complex van 14 luxe appartementen, je eigen droomhuis te verwezenlijken.

Op basis van bijgaande prijslijst en ontwerp kun je je inschrijven voor een woning in dit complex. Het betreft hier woningen die worden afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking).

Nu inschrijven betekent dat je je lid wordt van de bouwgroep Together4you. Je zult als opdrachtgever samen met de andere bouwgroepsleden opdracht geven aan de aannemer om je droomhuis te realiseren.

Om lid te worden betaal je een vergoeding van 500,-- inclusief btw. Hiermee wordt je woning gereserveerd voor je.

Op de website van Together4you kun je nog meer informatie lezen over dit prachtige project.

Wij heten je graag welkom als bouwgroepslid in Together4you. De komende week/weken zullen online bijeenkomsten georganiseerd worden voor nieuwe leden. We nodigen je hier graag voor uit.

Characteristics

Amount € 570.000 v.o.n.

Type of property:
Apartment
Construction type:
New development
Year of construction:
2020
Floor space:
129 m²
Volume:
380 m³
Total number of rooms:
5
Garden:
Includes
Garage:
Includes
Energy rating:
Klasse A+++
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Muiderlaan 0ong

Postal code: 1087VA

City/town: Amsterdam