Maasstraat 168 I Amsterdam Zuideramstel

Description

Heerlijk licht appartement van 76 m² (NEN norm) met EIGEN OPGANG gelegen op de eerste verdieping van een karakteristiek appartementencomplex in hartje Rivierenbuurt te Amsterdam Zuid. Het appartement kent een uitstekende indeling en een balkon op het Westen. De erfpacht is afgekocht tot en met 2063.

De woning ligt in één van de meest populaire straten van De Rivierenbuurt. Op loopafstand zijn er tal van winkels te vinden voor de dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen. Crèches, basisscholen, leuke restaurantjes, speciaalzaken en boetiekjes, alsmede het vele aanwezige groen geven charme aan een hele leuke woonomgeving.

Openbaar vervoer is om de hoek en het NS station RAI ligt op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, Beatrixpark en Amstelpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10).

Globale indeling:
Eerste verdieping: hal met meterkast, badkamer met toilet, een douche, wastafel en wasmachine-aansluiting, ruime woonkamer en suite, slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer gelegen aan de achterzijde, dichte keuken. Vanuit de woonkamer en de keuken is de toegang tot het zonnige balkon op het Westen.

Berging gelegen op de vierde verdieping van 15 m2.

Bijzonderheden:
-Het complex is gesplitst in april 2013;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 150,51 per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 maart 2063;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Projectnotaris Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper;
-Het betreft een voormalig huurwoning welke intern gerenoveerd dient te worden;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
-Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Oplevering kan snel.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien.
De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Upper-floor apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1930
Floor space:
76 m²
Volume:
235 m³
Total number of rooms:
4
Parking:
Parking permits
Energy rating:
Klasse E
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Maasstraat 168I

Postal code: 1079BK

City/town: Amsterdam