Lekstraat 15 B Amsterdam

Description

Huurwoning Lekstraat 15-B, Amsterdam

Huurwoning voor bewoners met leeftijd 55+.

Wonen in De Rivierenbuurt in een modern appartementencomplex met lift, moderne voorzieningen en installaties, een parkeergarage, riante buitenruimte, een uitstekende indeling, berging in de onderbouw. Gelegen om de hoek van de Amstel en diverse winkelvoorzieningen. Residence Aquinohof is gelegen aan de Lekstraat en Rijnstraat.

Op de voormalige locatie van de Thomas van Aquinokerk is in 2007 een modern appartementencomplex verrezen met een ingetogen vormgeving en een intiem karakter. Het complex bestaat uit 34 woningen, enkele commercile ruimten op de begane grond en een afgesloten tweelaagse parkeergarage onder het gebouw met parkeerplaatsen (auto's en motoren) en bergingen. Bij de realisatie ervan is op uitstekende wijze ingespeeld op het bereiken van een maximaal wooncomfort.

Lekstraat 15-B
Royaal ingedeelde hoekwoning van 105m met twee riante slaapkamers, waarvan n is op te splitsen in twee ruime slaapkamers, een ruime geheel betegelde badkamer met een douche, ligbad, 2e toilet, 2 wastafels, gastentoilet met fontein, installatieruimte, witgoedruimte, woonkamer met toegang tot het terras, open keuken met een koelkast, magnetron, afwasmachine, elektrische kookplaat, oven, afzuigschouw en een berging in de onderbouw.

Gemeenschappelijke fietsenstalling en priv berging in de onderbouw.

Woning op eerste etage met lift bereikbaar, nieuwbouw 2007, entree, hal, garderobe, gastentoilet, installatieruimte, witgoedruimte, twee slaapkamers, waarvan n is op te splitsen in twee ruime slaapkamers, badkamer met douche, ligbad, 2e toilet, 2 wastafels, woonkamer met toegang tot het terras, open keuken.
Huurder dient vloer te leggen en schilderwerk uit te voeren.

Huurprijs : 1.400,--/mnd
Servicekosten : 43,78/mnd
Servicekosten voor: administratiekosten, riool, glasverzekering, elektra collectieve voorzieningen, schoonmaak algemene ruimte, filters ventilatie, huismeester, beheerder, onderhoud algemene tuin.
Beschikbaar : per direct
Soort woning : appartement/flat
Oppervlakte : 105 m2
Buitenruimte : loggia, west, 6 m2
Bergruimte : priv, in kelder
Bouwjaar : 2007
Slaapkamers : 2, mogelijk 3
Badkamer : douche, ligbad, dubbel wastafel
Toilet : ja + fontein
Woonlaag : 2
Lift : Ja

NB Om voor deze woning in aanmerking te komen, dient u te voldoen aan de gestelde inkomensnorm. U mag de woning delen, met n andere huurder. U dient een minimaal gezamenlijk netto maandinkomen te hebben van 3x de maandhuur. Studenten komen derhalve niet in aanmerking. Informeer naar de procedure en de benodigde documenten om in aanmerking te komen voor huur bij ons kantoor.

Minimale huurperiode
De woning is in principe per direct beschikbaar. Het huurcontract gaat zo spoedig mogelijk in na de bezichtiging. Het huurcontract wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Tussentijds de huur opzeggen is niet mogelijk. Hierna geldt een opzegtermijn van n maand.

Characteristics

Rental price € 1.400 per month

Type of property:
Apartment with lift
Construction type:
Existing property
Year of construction:
2007
Floor space:
105 m²
Volume:
275 m³
Total number of rooms:
3
Garage:
Includes
Parking:
Parking garage
Regular contributions:
€   44 p/m
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Lekstraat 15B

Postal code: 1079EK

City/town: Amsterdam