Kuyerpad 13 Abcoude

Description

Half vrijstaand familiehuis van 204m2 op een riant perceel van 393m2. Dit heerlijke woonhuis biedt maar liefst vijf slaapkamers, een eigen oprit, achtertuin met een open + vrije ligging en ds met zon. Het bouwjaar van de woning is 1997, de woning is voorzien van 30 zonnepanelen en heeft mede daarom een energielabel A. De ligging aan een doodlopende straat met uitzicht op een groen plantsoen is eveneens ideaal te noemen. Wat wilt u nog meer?! ** For English translation, see our own website **

Indeling:
Het Kuyerpad is een doodlopende straat en daardoor een fijne rustige straat. Voortuin en oprit van in totaal 85m2. De oprit biedt ruimte voor twee autos en is voorzien van een elektrische laadpaal. Ruime hal, separaat toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer. De U-vormige woonkamer is voorzien van een erker aan de voorzijde, een open woonkeuken aan de achterzijde en door de lengte van ca. 12 meter een fijne ruime plek. Vanuit de woonkamer middels schuifpui toegang tot de tuin. De keuken is voorzien van een eiland waar u gezellig aan kunt schuiven. Daarnaast is er een vaatwasser, koel-vries combinatie, 4-pits inductie kookplaat met afzuigkap aanwezig. Vanuit de keuken toegang tot de studeerkamer/kantoor met doorloop naar de garage en toegang tot de tuin. De garage meet ruim 25m2 en is de ideale plek voor opslag, eventueel kan de achtergelegen studeerkamer/kantoor op eenvoudige wijze vergroot worden door de garage erbij te betrekken. Ook kan de studeerkamer uitgebouwd worden in de tuin, heipalen zijn hier reeds voor aanwezig.
De riante tuin is gelegen op het noordwesten en is maar liefst 14 meter diep en ruim 11 meter breed. Door het totale oppervlak van 160m2 en de vrije ligging is er altijd een moment dat u heerlijk van de zon kunt genieten. De tuin is tevens voorzien van een achterom.

1e verdieping:
Vanuit de overloop toegang tot alle vertrekken. Op deze verdieping zijn vier slaapkamers aanwezig van respectievelijk 16, 12, 9 en 8.5m2. De grootste slaapkamer biedt toegang tot het balkon aan de voorzijde. De moderne badkamer is in het midden gelegen en beschikt over een dubbele wastafel, inloopdouche, handdoekradiator en mechanische ventilatie. Vanuit de hal is het separate toilet met fonteintje en een handige bergkast te bereiken.

2e verdieping:
De vijfde slaapkamer is n grote open ruimte. Het dakvlak loopt schuin en biedt daardoor handige opbergruimte. Het bruto vloeroppervlakte van deze verdieping is maar liefst 49,1m2. Het dakterras is gelegen op het zuidoosten en meet in totaal 27m2.

Omgeving:
Kenmerkend voor Abcoude is de landelijke ligging en de tal van activiteiten en voorzieningen, die het dorp rijk is. Abcoude heeft een charmante en gezellige dorpskern en biedt een scala aan voorzieningen. Diverse winkels en speciaalzaken, cafs en restaurantjes, intercity NS treinstation en busverbindingen, kinderopvang, crches en basisscholen, maneges, sportverenigingen en golfbanen geven Abcoude kleur en een fijn woonklimaat. De landelijke ligging wordt gekenmerkt door het vele groen, authentieke riviertjes, landerijen, fraaie fietsroutes en het Abcoudermeer. Bovendien ligt Abcoude pal naast Amsterdam en biedt het makkelijk toegang tot de A2 en A9, zeer gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam centrum (ca. 10 minuten), Schiphol (ca. 15 minuten), Utrecht (ca. 20 minuten) en het Gooi (ca. 20 minuten). Ook via het eigen treinstation, metro of bus zijn er uitstekende verbindingen.

Bijzonderheden:
- For English translation, see our own website;
- Bouwjaar 1997;
- Energielabel A;
- 30 zonnepanelen aanwezig;
- Perceel grootte van 393m2;
- Hardhouten kozijnen met dubbel glas;
- Achtertuin van maar liefst 160m2 mt achterom;
- Half vrijstaande woning met eigen oprit, voortuin en achtertuin;
- Nen 2580 meetrapport aanwezig;
- Het Kuyerpad is een rustig gelegen en doodlopende straat; vanuit de woning fraai en vrij uitzicht.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Semi-detached house
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1997
Floor space:
204 m²
Lot size:
393 m²
Volume:
680 m³
Total number of rooms:
7
Garden:
Includes
Parking:
op eigen terrein
Energy rating:
Klasse A
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Kuyerpad 13

Postal code: 1391RT

City/town: Abcoude