Kiefskamp 78 Amsterdam

Description

Ruime garagebox van circa 17m voorzien van water en elektra. Deze box is ideaal voor het stallen van een auto of ten behoeve van opslag. De ligging om de hoek van het Gelderlandplein en pal onder de Zuidas biedt een perfecte uitkomst om de dagelijkse parkeerdruk in de omgeving te ontlopen of als oplossing voor beperkte opslagmogelijkheden. De garage is goed onderhouden en ligt in een verzorgde, groenrijke woonwijk in Buitenveldert op loopafstand van bus-, tram en metroverbindingen.

Bijzonderheden:
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 mei 2070.
-Oplevering kan per direct.
-Bezichtiging conform afspraak.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Transfer of ownership

Available from
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Other og
Building type
Other og
Type of construction
Existing property

Surface Area and Volume

Lot
17 m²

Land registry details

Cadastral designation
Amsterdam AK 2740
Surface area
17 m²

Outside Area

Garden type(s)
No garden

Garage

Garage types
No garage

Address

Street: Kiefskamp 78

Postal code: 1082KA

City/town: Amsterdam