Kantershof 550 Amsterdam

Description

Nu te koop! Eengezinswoning met 3 slaapkamers van circa 92 m2 met een heerlijke zonnige tuin en eigen parkeergelegenheid.In een uiterst kindvriendelijke en lommerrijke wijk aan de rand van Amsterdam kunt u heerlijk tot rust komen.

Deze woning dateert uit 1974 en heeft een fraaie en ruime tuin op het Oosten. De woning beschikt over een ruime berging in de voortuin.De woonwijk Kantershof ligt aan de rand van een schitterend natuur- en waterrijk gebied met de parken "Bijlmerweide" en "Gaasperpark" en het "Diemerbos". Gelegen nabij de Amsterdamse Poort, de Arena Boulevard, de belangrijkste uitvalswegen (A1, A2 en Ringweg A10) en openbaar vervoerverbindingen.Indeling:

Voortuin en schuur.

Entree; gang met toilet, keuken (circa2 jaar oud) voorzien van diverse inbouwapparatuur aan de voorzijde met ruime inloopkast/bijkeuken met wasmachine-aansluiting. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft toegang tot de tuin.Eerste verdieping;

Drie slaapkamers waarvan een met diepe inbouwkast met badkamer met douche en wastafel. Kast met cv ketel.Bijzonderheden:

-ENGLISH TRANSLATION SEE OUR OWN WEBSITE;

- bouwjaar 1974;

- woonoppervlakte 92,20 m2 conform NEN meting;

- woning met veel rust en privacy in de tuin;

- ouderdomsclausule, asbestclausule en niet-bewonersclausule zijn van toepassing;

- De woning is gelegen op gemeentelijk erfpacht. De canon is afgekocht tot 31 januari 2023. Overstappen naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden van 2019 is mogelijk (afkoop eeuwigdurende erfpacht circa 4100,--).

- eigen carport voor uw auto, de servicekosten bedragen 132,- per jaar;

- oplevering in overlegDe woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Asking price € 350.000 k.k.

Type of property:
Mid-terrace
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1974
Floor space:
92 m²
Lot size:
162 m²
Volume:
302 m³
Total number of rooms:
4
Garden:
Includes
Garage:
Includes
Parking:
Public parking
Energy rating:
Klasse D
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Kantershof 550

Postal code: 1104HD

City/town: Amsterdam