Jan Pieter Heijestraat 78 II Amsterdam

Description

Fraai afgewerkt en uitstekend onderhouden woning van 37m2 + 10m2 zolderkamer op de tweede en vierde verdieping in Oud-West! De woning is in 2018 intern volledig gerenoveerd en maakt onderdeel uit van een financieel gezonde en professioneel beheerde VVE, is in 2005 gesplitst in met splitsingsvergunning n is gelegen op eigen grond!

Indeling: Entree van de woning op de tweede verdieping. De woonkamer is gelegen aan de straatzijde en is door de drie ramen aan de voorzijde heerlijk licht. De luxe keuken met kookeiland beschikt over een 5-pits gasfornuis, oven, afzuigkap, ijskast en vaatwasser. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De sfeervolle badkamer is voorzien van een inloop regendouche, vloerverwarming, fraai natuurstenen wastafelmeubel en daglichttoetreding. Vanuit de hal is de cv-kast (Remeha, 2017) en een handige inbouwkast te bereiken. De algehele staat van onderhoud van de woning is uitstekend te noemen: volledig voorzien van dubbel glas, strak gestuukte wanden + plafonds, inbouwverlichting met dimfunctie en een prachtige eiken houten vloer.

Op de vierde verdieping is de zolderkamer (3.49x3.16) gelegen waar tevens de wasmachine- en droger aansluitingen zijn gesitueerd.

Omgeving: De woning is gelegen in een prachtig oud pand uit 1899 in de populaire Jan Pieter Heijestraat; een brede straat gelegen in Amsterdam Oud-West. De woning ligt zeer centraal en op loopafstand van o.a. het Vondelpark, Kinkerstraat, Ten Katemarkt en de Hallen. Op loopafstand vindt u alle voorzieningen zoals leuke boetiekjes, koffietentjes, gezellige restaurants/cafs en diverse hotspots. De woning is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit dit deel van de buurt heeft u een snelle aansluiting met de A10 en bent u binnen 15 minuten op Schiphol. Tramlijn 1 en 17 stoppen om de hoek.

Bijzonderheden: - Meetrapport conform NEN 2580 bedraagt 37m2 en 10m2 zolderkamer; - Het betreft een actieve en financieel gezonde VVE. De administratie wordt gedaan door Alliantie VVE diensten en de servicekosten bedragen 63,30 ,- per maand; - Eigen grond; - Gesplitst in 2005 met splitsingsvergunning - Volledig voorzien van dubbel glas.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Asking price € 300.000 k.k.

Type of property:
Upper-floor apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1899
Floor space:
37 m²
Volume:
111 m³
Total number of rooms:
2
Parking:
Parking permits, Paid parking
Energy rating:
Klasse E
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Jan Pieter Heijestraat 78II

Postal code: 1053GS

City/town: Amsterdam