Haparandaweg 680 P Amsterdam

Description

Stallingsplaats in beveiligde en op afstand bedienbare garage in complex IJ4you aan de Haparandaweg 680.

Gelegen op niveau -1, dat is net onder het maaiveld met een vlakke helling na het toegangshek. Droog en veilig je motor, scooter, busje of auto stallen.

De Haparandaweg is gelegen in de Houthavens in stadsdeel West/Westerpark, net boven de Spraandammerbuurt. Vlakbij het Centrum.

De garage is vanaf de Haparandaweg (in- en uitgang) te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:
- De koopsom bedraagt 60.000,-- k.k.
- De erfpachtcanon bedraagt 191,75 per jaar, jaarlijks gendexeerd.
- Tijdvak erfpacht loopt tot 2064.
- De servicekosten bedragen 33,37 per maand.
- Goed georganiseerde VvE met professionele beheerder.
- De stallingsplaats is in de hoek gelegen, inparkeren gaat zeer gemakkelijk.
- Afmeting is als volgt:
- lengte circa 5,15 m
- breedte circa 2,60 m
- hoogte circa 2,25 m

Wij laten u graag de stallingsplaatsen zien. Belt u met ons kantoor voor een kijkafspraak.

Dit o.g. woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Construction type:
Existing property
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Haparandaweg 680P

Postal code: 1013BD

City/town: Amsterdam