Dokter Koomansstraat 20 Abcoude

Description

Prachtig hoekhuis op een totaal perceel van maar liefst 372m2 met vier riante slaapkamers en een totaal woonoppervlak van circa 140m2. Het hoekperceel is gelegen op het Oosten, Zuiden en Westen waardoor u op elk moment van de dag heerlijk kunt genieten van de zon in de tuin n in het huis.

Indeling:
Voortuin van circa 60m2. Entree van de woning, hal met separaat toilet en fonteintje. De woonkamer beschikt over een open haard en is mede door het raam aan de zijkant een fijne lichte ruimte. Middels een dubbele schuifpui toegang tot de tuin. De ruime open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vriezer. De achtertuin is gelegen op het zuiden, is voorzien van een handige schuur + garage en beschikt over een zij entree (de oude oprit naar de garage). Het totale oppervlakte van de tuin bedraagt ruim 280m2 (!). De begane grond verdieping is voorzien van een laminaat vloer, strak gestuukte wanden + plafonds en inbouwspots.

1e verdieping:
Overloop met een inbouwkast en toegang tot alle vertrekken. Deze verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers. De eerste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen (3.63x2.9) met een eigen balkon. De tweede en derde slaapkamer zijn respectievelijk 5.23x2.77 en 3.63x3.10. Er is in het verleden een slaapkamer opgeofferd waardoor er een ruime badkamer is ontstaan voorzien van een ligbad, wastafel en douche. Daarnaast heeft u nog de beschikking over een handige bergruimte/washok waar onder andere de wasmachine aansluiting en een wastafel aanwezig zijn.

2e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot een bergruimte waar onder andere de cv-ketel (2016) is gesitueerd. De vierde slaapkamer meet 6.00x2.45 en is voorzien van een zijraam en twee dakkapellen.

De ligging van deze gezinswoning is ideaal. De woning ligt gunstig op het perceel ten opzichte van de zon. De gezellige dorpskern van Abcoude evenals alle sportverenigingen, golfbanen, diverse basisscholen, kinderopvang, medische voorzieningen (AMC), NS-station en recreatiemogelijkheden liggen op loop- respectievelijk fietsafstand. Bovendien ligt Abcoude, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en 't Gooi.

Bijzonderheden:
- Riant perceel van 372m2;
-Volledig voorzien van dubbel glas;
-Hoekwoning met veel licht;
- Conform Nen 2580 meetrapport bedraagt de woning 138,6m2 GBO;
- Bouwjaar 1961;
- Oplevering kan snel.


De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.
This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.

Characteristics

Type of property:
Corner house/apartment with garage
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1961
Floor space:
139 m²
Lot size:
372 m²
Volume:
449 m³
Total number of rooms:
6
Garden:
Includes
Parking:
Public parking, op eigen terrein
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Dokter Koomansstraat 20

Postal code: 1391XB

City/town: Abcoude