Dijkgraafplein 87 Amsterdam

Description

Zeer ruime 4-kamer maisonnettewoning (ca. 100m²) op de 5e en 6e etage met balkon op het zonnige zuiden, gelegen op EIGEN GROND.

Gelegen in een rustige buurt, boven een klein winkelcentrum. Tram 17 en bus 753 stoppen voor de deur. Voor visite is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. In de directe omgeving zijn er diverse scholen en andere voorzieningen. Met diverse uitvalswegen in de buurt (A4, A5 en A10) en Schiphol in de buurt, is de bereikbaarheid uitstekend.

Indeling: Algemene entree op de begane grond met toegang tot de lift en het trappenhuis.

5e verdieping: Vanuit de galerij ga je een paar treden omhoog en betreed je de woning in de hal. De hal geeft toegang tot de ruimte voor het toilet met fonteintje (moet nog worden geplaatst), meterkast en aansluitend de woonkamer en tevens de open trap naar 6e verdieping. De half open woonkeuken is gelegen aan de voorzijde en dient nog te worden geplaatst. De ruime woonkamer geeft aan de achterzijde toegang tot het zonnige balkon.

6e verdieping: Hal met aan de voorzijde de hoofdslaapkamer en toegang tot de inloopkast. In het midden een berging en de ruimte voor de badkamer. Aan de achterzijde bevinden zich de overige 2 slaapkamers.

Balkon: Het balkon is gelegen op het zonnige zuiden en middels openslaande deuren bereikbaar vanuit de woonkamer.

Bijzonderheden:
- Het appartement is gelegen op EIGEN GROND;
- Woonoppervlakte 99 m² (NEN 2580 norm);
- 4-kamers (3 slaapkamers);
- Balkon op het zuiden;
- Woning geheel voorzien van dubbel glas;
- Berging op de begane grond;
- Vrij parkeren op straat
- Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
- Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
- Projectnotaris Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper;
- Servicekosten p/m zijn €238,02 excl. voorschot stookkosten à € 90, (actieve, professionele VvE)
- Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Asking price € 260.000 k.k.

Type of property:
Apartment/apartment block
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1969
Floor space:
98 m²
Volume:
321 m³
Total number of rooms:
4
Parking:
Public parking
Regular contributions:
€   328 p/m
Accepting:
Immediately

Address

Street: Dijkgraafplein 87

Postal code: 1069EL

City/town: Amsterdam