Cooperatiehof 20 hs Amsterdam Zuid

Description

UNIEK wonen in Amsterdam!! Een bijzondere woning met tuin, verdeeld over 3 verdiepingen met eigen entree in een bijzonder stuk van De Pijp in Amsterdamse Schoolstijl! Deze woning is gelegen in een rustige hofje.

Indeling:
Eigen entree, ruimte met aansluitingen voor keuken (keuken dient nog geplaatst te worden), toegang naar tuin, trapkast, ruimte met aansluiting voor toilet.

Verdieping 1;
Open ruimte welke als woonkamer geschikt zou kunnen zijn;

Verdieping 2;
Open ruimte voor mogelijkheid voor een slaapkamer.

Bijzonderheden:

* Het verkochte is een bedrijfsruimte welke conform splitsingsakte gebruikt kan worden als woonruimte;
* Conform NEN rapport is de woning 36,5 m2 vanwege het ontbreken van daglicht op de bovenste verdieping. De zolderruimte is echter een volwaardige verdieping van 17,5 m2 met een maximale plafondhoogte van 4,75 m;
* Erfpacht afgekocht tot 31 maart 2063;
* Servicekosten zijn 112,07 per maand;
* Voormalige huurobject;
* Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing;
* Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
* Projectnotaris Spier&Hazenberg;
* Notariskosten voor kosten koper;
* Het betreft hier een Rijksmonument;
* Aanvaarding per direct.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramn Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramn Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Ground- and upper-floor apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1906-1930
Floor space:
54 m²
Volume:
141 m³
Total number of rooms:
3
Garden:
Includes
Parking:
Parking permits
Accepting:
Immediately

Address

Street: Cooperatiehof 20hs

Postal code: 1073JR

City/town: Amsterdam