Cooperatiehof 18 hs Amsterdam

Description

Een woning van circa 66 m² gelegen op de begane grond met 1 slaapkamer en een tuin gelegen op het zuiden in de gezellige Pijp om de hoek van de Albert Cuypmarkt, Sarphatipark en van Woustraat!!

Omgeving
Het Coöperatiehof is een uniek en rustig hofje dat deel uitmaakt van een Amsterdamse School blok dat is ontworpen door M. de Klerk en P.L. Kramer, de belangrijkste architecten van de Amsterdamse School. Het appartement bevindt zich op loopafstand van de Albert Cuypmarkt, de Maasstraat, het Sarphatipark, de Amstel en om de hoek van de Van Woustraat waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen bij o.a. de Albert Heijn, Marqt en de Landmarkt en waar u tevens een zeer grote diversiteit aan winkels, cafés en restaurants vindt. De woning is zowel met het eigen vervoer als met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Er bevinden zich diverse tramhaltes op de van Woustraat en de Ceintuurbaan. Middels de S110 bent u met de auto binnen enkele minuten op de A2 en de Ringweg A10.

Indeling
Eigen entree vanaf de straat. Tochtportaal, hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. Meteen links, aan de voorzijde van de woning is de ruim bemeten slaapkamer gelegen. Aan de achterzijde is de dichte keuken voorzien van een basis keukenblok en toegang tot de tuin. In het midden van de woning is de badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, douche en wasmachine aansluiting. Aan de andere zijde is de doorzon woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De tuin is gelegen op het zuiden. In de tuin zijn 2 schuren.

De woning is gelegen in een doodlopend hofje.

Bijzonderheden:
* Tuin op het zuiden;
* CV Ketel Intergas 2011;
* Erfpacht afgekocht tot 31 maart 2063;
* Servicekosten zijn € 148,27 per maand;
* Voormalige huurwoning;
* Ouderdomsclausule, zelfgebruikersclausule en niet-bewonersclausule van toepassing;
* Projectnotaris Spier&Hazenberg;
* Het betreft een rijksmonument;

De Key. Goed wonen sinds 1868.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Characteristics

Asking price € 450.000 k.k.

Type of property:
Ground-floor apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1928
Floor space:
66 m²
Volume:
241 m³
Total number of rooms:
2
Garden:
Includes
Parking:
Parking permits, Paid parking
Energy rating:
Klasse E
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Cooperatiehof 18hs

Postal code: 1073JR

City/town: Amsterdam