Badhuiskade 345 Amsterdam

Description

Bouwnummer 7 - VERKOCHT

BOLD Amsterdam is all about you
Het uitgangspunt is dat u als bewoner van BOLD Amsterdam van een persoonlijke service-ervaring kunt genieten. Aan niets mag het u ontbreken in deze internationale topklasse van de woonbeleving. BOLD Amsterdam biedt onder meer een wijnkelder, een gym met splinternieuwe trainingsapparaten, een weldadige sauna, een bioscoop of theaterzaal en gastenkamers. Deze diensten worden gexploiteerd door de VvE en zijn op basis van reservering of abonnement af te nemen.

Smartphone at your service
In uw Sky Villa is een uitgebreid pakket van domotica aanwezig, die het leven aangenaam en gemakkelijk maakt. Daarnaast kunt u het beheer van energie tot en met het aanbieden en bezorgen van pakketjes met uw smartphone regelen.

Voor pakketzendingen komt er in de lobby een wand met de zogenaamde Bringme Box, afsluitbare boxen waar bezorgers pakketten voor u kunnen achterlaten, die u zelf met een door hen toegezonden code kunt openen.
Daarnaast gaat de VvE in BOLD Amsterdam een contract aan met een ervaren dienstverlener in services van internationaal niveau voor appartementen in de hogere klasse.
En als u dan thuis komt, hoe heerlijk is het dan om binnen te komen in een sfeervol topappartement, waar u met uw smartphone aangeeft waar en wanneer u de verlichting ingeschakeld wilt hebben. Maar ook de kleur, de hoeveelheid licht en ambiance geeft u aan, vanuit uw luie stoel.

Mondiale hart van Amsterdam
Het comfort van de Sky Villa en alle diensten en voorzieningen in BOLD Amsterdam zouden u bijna doen vergeten op welke locatie u zich eigenlijk bevindt. De absolute top in woonbeleving staat op een bruisende plek bij het mondiale hart van Amsterdam. Op loop- en fietsafstand bevinden zich de historische grachten, sterrenrestaurants en alle mogelijke voorzieningen van het rijke centrum van de stad.

Met 10 minuten staat u op Centraal Station Amsterdam en van daaruit staat u, als dat nodig is, binnen 20 minuten in de vertrekhal van Schiphol (AMS) Airport.

Auto
En uw auto? Die kan in de onder in het gebouw gelegen parkeergarage. U kunt n of meerdere parkeerplaatsen kopen, of indien beschikbaar een parkeerbox.

Characteristics

Transfer of ownership

Available from
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Penthouse
Building type
Penthouse
Type of construction
New development
Year of construction
2020
Under construction
Yes

Details

Open porch
No
Permanent habitation
No

Surface Area and Volume

Floor space
188 m²
Volume
500 m³

Layout

Number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of floors
1
Number of floors
1

Outside Area

Garden type(s)
Sun terrace
Main garden type Main garden type
Sun terrace
Main garden area
25 m²
Main garden at the back
No
Total area
25 m²

Garage

Garage types
Garage, Underground car park, Parking space, Basement
Capacity
2
Number
2

Parking

Facility
Parking garage

Storage space

Number
1
Type of property
Indoor

Address

Street: Badhuiskade 345

Postal code: 1031KV

City/town: Amsterdam