Asingaborg 131 Amsterdam Zuideramstel

Description

DEZE WONING VAN DE KEY MAG JE NIET MISSEN!

In een rustige woonwijk aan een autoluwe straat gelegen 2/3-kamerwoning met maar liefst twee balkons (Noorden en Zuiden gelegen) op de 1ste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in Buitenveldert nabij de VU, station Zuid, winkelcentrum Groot Gelderlandplein, sportverenigingen, openbaar vervoer (via sneltram met 15 minuten op het centraal station) en uitvalswegen.

Het complex ligt aan de achterzijde aan het water en heeft een afzonderlijke bijbehorende berging. Er zijn uitstekende parkeerfaciliteiten voor de deur.

Asingaborg is perfect gelegen, u kunt voor alle boodschappen op 5 minuten lopen terecht bij winkelcentrum Groot Gelderlandplei. Sportverenigingen, openbaar vervoer (via sneltram met 15 mins. op het centraal station) en uitvalswegen zijn in de nabijheid. Ideaal voor starter of als pied--terre.

Voor een heerlijke wandeling loopt u zo naar het Amstelpark of fietst u naar het Amsterdamse Bos. Kortom een ideale locatie voor mensen die dicht bij de stad willen wonen met alle winkel- en recreatiemogelijkheden in de buurt, en die goede bereikbaarheid (A10, A2 en Schiphol) zeer belangrijk vinden.

Globale indeling:
Entree, hal, separaat toilet, slaapkamer, dichte keuken (keuken dient nog geplaatst te worden), woonkamer met eetkamer of te gebruiken als tweede slaapkamer, badkamer met een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Bijbehorende berging gelegen op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1960;
- Woonoppervlakte circa 64 m;
- De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 mei 2053;
- Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
- Twee balkons gelegen op het Noorden en Zuiden;
- CV ketel Intergas 2011;
- Notarile kosten voor de overdracht voor rekening van verkoper;
- De servicekosten bedragen 120,94 per maand;
- Vaste notaris: Spier & Hazenberg;
- Oplevering kan snel.

Deze informatie is door Ramn Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramn Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1965
Floor space:
63 m²
Volume:
165 m³
Total number of rooms:
3
Energy rating:
Klasse E
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Asingaborg 131

Postal code: 1082SH

City/town: Amsterdam