Akerwateringstraat 65 Amsterdam

Description

Zeer ruime 4-kamer maisonnette woning (ca. 100m²) op de 1ste en 2e etage met balkon op het zuidoosten.

Gelegen in een rustige buurt, vlakbij een klein winkelcentrum. Tram 17 en bus 753 stoppen om de hoek. Voor visite is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. In de directe omgeving zijn er diverse scholen en andere voorzieningen. Met diverse uitvalswegen in de buurt (A4, A5 en A10) en Schiphol in de buurt, is de bereikbaarheid uitstekend.
De woning ligt op fietsafstand van het Sloterpark en Strand Sloterplas en iets verder ligt de Nieuwe Meer met diverse strandjes en watersportmogelijkheden.

Indeling: Algemene entree op de begane grond met toegang tot het trappenhuis.

1ste verdieping: Vanuit de galerij betreedt je de woning in de hal. De hal geeft toegang tot het toilet met fonteintje, meterkast en aansluitend de woonkamer en trap naar 2e verdieping. De eenvoudige (woon)keuken is gelegen aan de voorzijde. De ruime woonkamer geeft aan de achterzijde toegang tot het balkon.

2e verdieping: Hal met aan de achterzijde de hoofdslaapkamer met wastafel en toegang tot de wasruimte. In het midden een ruime berging en de badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. Aan de voorzijde bevinden zich de 2 overige slaapkamers.

Balkon: Het balkon is gelegen op het zonnige zuidoosten en middels openslaande deuren bereikbaar vanuit de woonkamer.

Op de begane grond is de berging (circa 5 m2) welke behoort bij het appartement.

Bijzonderheden:
- De woning is gelegen op erfpacht. De erfpacht is afgekocht tot 15 oktober 2042;
- Woonoppervlakte 99,90 m² (NEN 2580 norm);
- 4-kamers (3 slaapkamers);
- Balkon op het zuidoosten;
- Woning geheel voorzien van dubbel glas;
- Berging op de begane grond;
- Vrij parkeren op straat
- Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
- Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
- Projectnotaris Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper;
- Servicekosten p/m zijn €238,02 excl. voorschot stookkosten à € 90, (actieve, professionele VvE)
- Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Asking price € 275.000 k.k.

Type of property:
Apartment/apartment block
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1969
Floor space:
100 m²
Volume:
321 m³
Total number of rooms:
4
Parking:
Public parking
Regular contributions:
€   238 p/m
Accepting:
Immediately

Address

Street: Akerwateringstraat 65

Postal code: 1069GB

City/town: Amsterdam