Zoomstraat 50 II+III Amsterdam Rivierenbuurt

Asking price € 825.000 k.k.

Description

Een zeer luxe en smaakvol afgewerkt dubbel bovenhuis met maar liefst twee dakterrassen en een eigen entree. De woning heeft een woonoppervlakte van 116m2, is gelegen op de tweede en derde verdieping in een rustig straatje in hartje Rivierenbuurt.

Buurt:
De woning is rustig gelegen in het mooiste gedeelte van de Rivierenbuurt, om de hoek van de Maasstraat. Hier vindt u allerlei prettige winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en leuke horecazaken zoals Bar Maas en Tap Zuid. In 5 minuten fietst u naar de Pijp, maar ook de Zuidas en Schiphol zijn snel bereikbaar. Er liggen diverse tram-, bus en metrohaltes (Noord-Zuidlijn) vlakbij en ook treinstation RAI ligt op loopafstand. Met het Beatrixpark en Amstelpark zijn er tevens voldoende parken om de hoek om te ontspannen. Met de auto is zowel de A-10 als de A-2 snel bereikbaar en parkeren kan voor de deur. Er is momenteel geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

Indeling:
Eerste verdieping: individuele entree, entreehal en trap naar boven.
Indeling tweede verdieping: ruime centrale hal met garderobekast, interne trap naar boven, wasmachine/drogerkast, separate wc (hangend) met zwart marmeren fontein en vloerverwarming. Studeerkamer aan de voorzijde met vaste boekenkasten en doorgang naar de zitkamer aan de voorzijde met lichte erker met zitvensterbank/radiatorkast. Riante eerste slaapkamer (5.82 x 3.46) met dubbele deuren naar het balkon aan de achterzijde en toegang tot de inloop kledingkast, stoppen- en meterkast, airco unit en toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, twee persoons wit porseleinen wastafel met KWC wandkranen, urinoir (Starck) en dubbele inloopdouche (Boffi). Vanuit de hal is de tweede slaapkamer ((4.09 x 2.07) met airco unit toegankelijk. Balkon met balkonkast waar de Intergas Combi-CV (2019) is gesitueerd. Over de gehele verdieping ligt een zwevende eiken (lamel) parketvloer en zijn sfeervolle dimbare inbouwspots geplaatst.

Indeling derde verdieping: zeer licht en moderne woonkeuken met kookeiland, granieten (natuurstenen) werkbladen, 6 pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, ijskast, vrieskast, combi oven-magnetron, afwasmachine en quooker, inbouwspots, grote granieten plavuizen vloer met vloerverwarming, airco, trap naar boven, schuifpui met luxaflex geïntegreerd in de glasspouw, eetterras (15 m²) direct aan de woonkeuken met middag- en avondzon (west),
Beschut tweede zonneterras op de derde verdieping (30 m2) met zon vanaf 10.00 uur tot zonsondergang.

Bijzonderheden:
- Zeer luxe met hoogwaardige materialen afgewerkt;
- Actieve en gezonde VVE, de maandelijkse servicekosten bedragen € 129,60;
- De jaarlijkse erfpacht bedraagt € 1.460,62 en het tijdvak loopt tot en met 15-11-2054;
- Gelegen in een prachtig jaren 30 pand om de hoek van de Maasstraat in hartje Rivierenbuurt;
- Oplevering in overleg, kan snel;
- Op eenvoudige wijze is een derde slaapkamer te realiseren.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.
This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.

Characteristics

Type of property:
Apartment on two upper floors
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1930
Floor space:
116 m²
Volume:
391 m³
Total number of rooms:
3
Parking:
Public parking, Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Zoomstraat 50II+III

Postal code: 1078XL

City/town: Amsterdam

Steven van der Weijden