Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Zaanstraat 319 AMSTERDAM Westerpark

Description

Waanzinnig leuk en goed gerenoveerd appartement van ca. 53 m2 met twee slaapkamers, balkon én een eigen entree. Bovendien heeft u aan de voorzijde vrij uitzicht! De woning ligt in een prachtig gerenoveerd en Rijksmonumentaal pand in Amsterdamse School stijl welke gebouwd is in 1919 en volledig gerenoveerd in 2011.
De woning ligt in de Spaarndammerbuurt, die afgelopen jaren flink populairder is geworden. Onder andere door de strategische ligging tussen het Westerpark, de Jordaan en de Houthavens, maar ook door kenmerkende bouwstijl van deze buurt. Bovendien vind u in de Spaarndammerstraat allerlei prettige winkels en horecazaken. Een hapje eten bij Bar Mick, een drankje bij café Walvis of toch naar de film in het Ketelhuis? U hoeft zich hier geen moment te vervelen en hier woont u hier heerlijk rustig.

Indeling;
Eigen entree op de eerste etage. Hal, meterkast, kast met cv-ketel, separaat toilet, nette badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en droger. Ruime en opvallend lichte woonkamer gelegen aan de voorzijde, waar u heerlijk vrij uitkijkt zonder overburen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de eerste slaapkamer (2.32x2.13) aan de voorzijde. Aan de achterzijde vinden we de moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, vriezer en combi-oven/magnetron). Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer (3.84x2.89) is ruim van formaat en heeft openslaande deuren naar het balkon. De gehele woning voorzien van een fraaie laminaat vloer. Op de bovenste verdieping heeft u tevens de beschikking over een handige berging van circa 2 m2.

Locatie;
De Spaarndammerbuurt is gelegen in voormalig stadsdeel Westerpark en gebouwd in de beroemde Amsterdamse School stijl. Om de hoek ligt de gezellige Spaarndammerstraat, waar u alle winkels voor de dagelijkse boodschappen vindt, maar ook leuke cafés en koffietentjes. Liefhebbers van sport en cultuur kunnen terecht op het Westergasfabriek terrein, waar regelmatig leuke evenementen en de maandelijkse Sunday market wordt gehouden. Ook de gezellige Jordaan en Haarlemmerdijk liggen vlakbij en met de komst van de Houthavens zal het horeca aanbod hier alleen maar toenemen.
Ook het openbaar vervoer is hier goed geregeld. Er zijn diverse busverbindingen op loopafstand en u fietst in 10 minuten naar het Centraal Station of Station Sloterdijk. Met de auto is de ring A-10 binnen vijf minuten bereikbaar en parkeren kan bij altijd voor de deur. Momenteel is er direct een parkeervergunning beschikbaar (bron: amsterdam.nl)

Bijzonderheden:
- Conform NEN2580 meetrapport is de woonoppervlakte 52,5 m2. De oppervlakte van het balkon is 3,6 m2;
- Er is een actieve VvE die professioneel beheerd wordt door Pro VVE beheer;
- De servicekosten bedragen circa € 69,- per maand;
- De woning is gelegen op erfpacht van de gemeente Amsterdam. De erfpacht is afgekocht tot 31-12-2059;
- Aan de voorzijde hardhouten kozijnen en aan de achterzijde kunststof kozijnen beiden met dubbel glas;
- Intergas cv combiketel, bouwjaar 2011;
- De woning is voorzien van glad gestuukte wanden en plafonds;
- Door de gehele woning ligt een fraaie laminaat vloer;
- Eigen entree;
- Geen overburen!
- Handige berging op de zolderverdieping;
- Verhuur lange duur is toegestaan mits toestemming VVE vergadering en naleving splitsingsakte (Airbnb, shortstay en kamerverhuur is niet toegestaan);
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.;

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1919
Floor space:
53 m²
Volume:
167 m³
Total number of rooms:
3
Energy rating:
Klasse D
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Zaanstraat 319

Postal code: 1013SC

City/town: AMSTERDAM

Steven van der Weijden