Tweede Oosterparkstraat 187 B Amsterdam Oost/Watergraafsmeer

Description

Licht en goed ingedeelde 3-kamer woning (ca. 74m²) in de Oosterparkbuurt!
Op de tweede verdieping van een kleinschalig complex bieden wij deze leuke woning met een zeer goede indeling met twee slaapkamers en twee balkons aan. Tevens heeft u toegang tot de riante en groene binnentuin.

Indeling: hal/entree met toegang tot alle vertrekken. Gastentoilet met fonteintje. Badkamer met inloopdouche, wastafel en wasmachine-aansluiting. De woonkamer heeft een half-open (eenvoudige) keuken in het midden gesitueerd. Een van de twee slaapkamers is aan de voorzijde gelegen en heeft toegang tot het balkon gelegen op het Zuidoosten. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen.
Beide balkons zijn ook vanuit de woonkamer bereikbaar.

Tevens is er op de begane grond van het appartementencomplex een ruime berging aanwezig.

De Tweede Oosterparkstraat is een rustige straat nabij het Oosterpark, het gezellige Beukenplein, de bruisende Pijp met al haar restaurants en cafés. Maar ook in dit stukje zitten allemaal leuke en nieuwe restaurants! Openbaar vervoer zoals tram, metro en bus zijn allemaal op loopafstand.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1977;
- woonoppervlakte ca. 74m²;
- erfpacht afgekocht tot 30-06-2061;
- servicekosten zijn € 174,-- per maand;
- levering uiterlijk 8 weken na tekenen koopakte;
- projectnotaris Spier & Hazenberg;
- Notariële kosten voor de overdracht voor rekening van koper;
- Zelfbewoningsclausule van toepassing dus niet geschikt voor beleggers/investeerders (ouders voor kinderen is wel mogelijk);
- Anti speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- Ouderdomsclausule en niet bewonersclausule van toepassing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1971-1980
Floor space:
74 m²
Volume:
235 m³
Total number of rooms:
3
Parking:
Parking permits
Energy rating:
Klasse D
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Tweede Oosterparkstraat 187B

Postal code: 1092BH

City/town: Amsterdam