Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Sloterkade 25 - AP AMSTERDAM Zuid

Description

Uitzonderlijk hoekappartement met uitzicht over de Schinkel/Kostverlorenvaart en het Vondelpark.

De zeer lichte woning is bereikbaar met lift, heeft 3 slaapkamers, twee buitenruimtes, een privé parkeerplaats en een berging in de onderbouw. Een tweede parkeerplaats is mogelijk te koop of te huur in het complex.

De woning heeft een gevelbreedte van bijna 10 meter, en een diepte van iets meer dan 17 meter. De woonkamer is circa 65 m².

Door de grote ramen heeft u prachtig uitzicht over het water van de Schinkel voor de deur en het Vondelpark, de Overtoomse Sluis maar ook over de stad, zelfs tot aan het Pontsteiger.

Het complex is gebouwd in 1999, een degelijk en modern complex, dat garant staat voor comfortabel en energiezuinig wonen. De woning is volledig geïsoleerd en heeft een energielabel B.

ALGEMEEN
De ligging van dit appartement is uitstekend. Centraal in de stad, maar toch vrij en open. Om de hoek treft u alles wat Amsterdam aantrekkelijk maakt. Ontspanning vindt in het Vondelpark of het nabije Rembrandtpark, de boodschappen doet u aan de Sloterkade, Amstelveenseweg, Zeilstraat en Overtoom. Daar vindt u ook een keur aan goede horeca.

Openbaar vervoer treft u in de direct omgeving aan. De bereikbaarheid met de auto is ook uitstekend, via Surinameplein naar de A10 West of via Amstelveenseweg naar de A10 Zuid. U parkeert uw auto in de eigen parkeerkelder.

De woning is onderdeel van VvE 'Plaats Royaal", die bestaat uit 39 appartementen. De VvE wordt professioneel beheerd. Er is een huishoudelijk reglement en een zeer goede reserve. Het complex is nieuw gebouwd in 1999, geheel geïsoleerd en zeer comfortabel.

INDELING
Keurig verzorgde algemene entree, modern bellentableau met videofooninstallatie. Lift naar de 3e etage.

Entree naar de woning via de privé buitenruimte op het westen. Voordeur, ruime hal met openslaande deuren naar de woonkamer. Zeer lichte woonkamer van 65 m² met hoekligging. Enorme (kantel-)ramen met uitzicht op het Vondelpark, de Schinkel en over de daken van de stad. Balkon aan het water aan de voorzijde, gelegen op het zuidoosten. Moderne open keuken voorzien van alle apparatuur.

Gastentoilet met fontein, ruime bergkast met wasmachine/-droger, meterkast, grenzend aan de hal. Studeerkamer en hoofdslaapkamer gelegen aan de stille achterzijde. Derde slaapkamer, momenteel in gebruik als walk-in-closet. Badkamer met dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche en tweede toilet.

Vanuit de hal en de hoofdslaapkamer is de buitenruimte op het westen gelegen met avondzon.

Het appartement is luxueus afgewerkt met onder andere hardhouten parketvloer en strak gestuukte wanden.

In de kelder van het complex is een eigen afgesloten berging van circa 7 m² en een privé parkeerplaats.

Zie de plattegronden en foto's voor een nog completere indruk.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 147,5 m²;
- Twee buitenruimtes van 12 m² op het zuidoosten en op het westen;
- Privé parkeerplaats en berging van 7 m² in de onderbouw;
- Vraagprijs € 1.000.000,-- k.k. inclusief parkeerplaats;
- Vraagprijs € 950.000,-- k.k. exclusief parkeerplaats;
- Derde etage met lift bereikbaar, uitzicht over water, Vondelpark en de gehele stad.
- Servicekosten woning en parkeerplaats € 207,-- per maand;
- Professioneel beheerde VvE met huishoudelijke reglement en zeer goede reserve;
- Nieuw gebouwd in 1999, energielabel B;
- Cv-ketel uit 2017 (Intergas)
- WTW-unit uit 2017 (Itho-Daalderop)
- Gelegen op eigen grond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Apartment with lift
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1999
Floor space:
150 m²
Volume:
436 m³
Total number of rooms:
4
Garage:
Includes
Energy rating:
Klasse B
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Sloterkade 25-AP

Postal code: 1058HE

City/town: AMSTERDAM

Steven van der Weijden