Seinwachterstraat 13 AMSTERDAM Oostelijk havengebied

Description

Een unieke tussenwoning van 87 m2 voorzien van een eigen entree én parkeergarage. De woning is verdeeld over drie verdiepingen, u heeft geen bovenburen en een terras van ca 25 m2 gelegen op het zuiden. De erfpacht is afgekocht tot maar liefst 2048!

Indeling: Eigen entree, meterkast met onder andere de aansluiting voor de stadsverwarming. Middels een tussenhal toegang tot het separate toilet met fonteintje. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde gelegen (plafondhoogte 3.27). Aan de achterzijde toegang tot een riante berging waar onder andere de wasmachine aansluiting is gesitueerd. Vanuit de berging toegang tot de afsluitbare garage (5.00 x 4.10). Hier is ruimte voor één auto + veel opbergruimte of zelfs twee kleinere auto's.

1e verdieping:
Overloop met zowel toegang tot de woonkamer aan de voorzijde als de eetkamer aan de achterzijde. De keuken is in het midden van de ruimte gesitueerd en is voorzien van een vaatwasser, oven en een 4-pits elektrische kookplaat. Aan de achterzijde toegang tot het ruime terras op het zuiden. Met een oppervlakte van 15 m2 een heerlijke plek om in alle rust van de zon te genieten.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot de ruime tweede slaapkamer (3.88 x 3.53). De badkamer beschikt over een ligbad, toilet en wastafel. Tevens is de badkamer voorzien van een raam tbv daglicht én ventilatie.

De woning ligt in een rustige straat aan het water in het populaire Oostelijk Havengebied, een kindvriendelijke groene buurt net buiten het Centrum. Het is hier aangenaam wonen met zwem- en vaarwater voor de deur en met veel voorzieningen om de hoek: de wekelijkse biologische markt, winkelcentrum Brazilië (o.a. AH, Bruna, Jumbo, Etos), diverse scholen en kinderopvang, het groene Flevopark, de Indische buurt met vele fijne restaurants, eetcafés en winkeltjes. Met fiets, boot of OV bent u binnen enkele minuten in hartje centrum en met de auto zo op ringweg A-10.

Bijzonderheden:
- Conform NEN 2580 meting bedraagt de woning 87,3 m2;
- Eigen entree, inclusief parkeerplaats én uw eigen;
- De erfpacht is afgekocht tot en met 15-11-2048;
- De woning is onderdeel van een actieve en financieel gezonde VVE. De administratie wordt gevoerd door VVE Beheer Amsterdam. De maandelijkse servicekosten bedragen € 152,03
- Anti - speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
- Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
- Vaste notaris: Spier & Hazenberg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Mid-terrace with garage
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1998
Floor space:
88 m²
Lot size:
1 m²
Volume:
395 m³
Total number of rooms:
3
Garage:
Includes
Parking:
Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Seinwachterstraat 13

Postal code: 1019TD

City/town: AMSTERDAM