Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Rooseveltlaan 63 hs AMSTERDAM Zuideramstel

Description

Prachtige benedenwoning van ruim 110m2 met maar liefst 3 slaapkamers, een eigen entree én een heerlijke tuin gelegen op het Zuid-Oosten. De hoge plafonds van 2.87, de riante badkamer en ruime hal zorgen voor een heerlijk ruimtelijk gevoel. Een heerlijk familiehuis dat recent volledig gemoderniseerd is met behoud van originele details. De woning is gelegen in een prachtig pand uit 1934 om de hoek van de Maasstraat en de Rijnstraat gelegen in hartje Rivierenbuurt. Verder is de woning fraai afgewerkt en keurig onderhouden, inpakken en verhuizen dus!

Indeling:
Eigen entree, tochtportaal, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De hal beschikt over een handige inbouwkast en de meterkast welke is voorzien van voldoende moderne groepen en aardlekschakelaars. Toegang tot de en-suite woon-eetkamer voorzien van drie ruime inbouwkasten. De eetkamer met open keuken is aan de achterzijde gelegen en biedt middels een schuifpui toegang tot de tuin. De moderne Bruynzeel keuken is voorzien van een extra breed 4-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast, combi oven-magnetron. De tuin is gelegen op het Zuid-Oosten en meet circa 25 m2. De tuin is voorzien van een tuinschuur met stroomvoorziening welk veel extra bergruimte biedt. De eerste slaapkamer is aan de achterzijde en biedt middels openslaande deuren toegang tot de tuin. De tweede en derde slaapkamer zijn beiden aan de voorzijde gelegen. Één slaapkamer beschikt over een inbouwkast en een handige bergruimte waar onder andere de cv-ketel (Atag, 2017) en de wasmachine aansluiting. De nette badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een ligbad. Separaat toilet met fonteintje. De gehele woning is voorzien van een massief (licht) eikenhouten vloer en strak gestuukte wanden + plafonds.

Omgeving:
De ligging in de Maasstraat, nabij de Scheldestraat en Rijnstraat is ideaal ten opzichte van winkels, horeca, diverse speciaalzaken, scholen, dagopvang, medische voorzieningen en sportfaciliteiten. Deze zijn in grote getalen aanwezig. Openbaar vervoer (bus, trein en tram (NS station RAI/Zuid WTC en Amstel)) is eveneens op korte afstand evenals de binnenstad, Congrescentrum RAI, De Zuidas en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

Bijzonderheden:
- Conform NEN 2580 meting bedraagt het bruto vloeroppervlak 120m2, het gebruiksoppervlak bedraagt 110,7m2;
- Drie slaapkamers en een tuin op het Zuid-Oosten;
- Actieve en financieel gezonde VVE. Het beheer wordt door Falcon VVE management gedaan en de servicekosten bedragen € 103,-;
- De jaarlijkse erfpacht bedraagt € 1.363,- op basis van een 5-jaarlijkse canonindexering. Het huidige tijdvak loopt tot en met 30 juni 2050. Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 zijn van toepassing;
- De woning is volledig voorzien van dubbel glas.

Characteristics

Type of property:
Ground-floor apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1931-1944
Floor space:
111 m²
Volume:
426 m³
Total number of rooms:
4
Garden:
Includes
Parking:
Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Rooseveltlaan 63hs

Postal code: 1079AD

City/town: AMSTERDAM