Rooseveltlaan 138 Huis Amsterdam Zuideramstel

Description

Super fijne benedenwoning van circa 107 m≤ met eigen tuin!! De woning is gelegen op erfpachtgrond welke is afgekocht tot 2063!!

De woning maakt onderdeel uit van een onlangs gesplitst, kleinschalig en karakteristiek jaren '30 appartementencomplex in een bijzonder populaire woonomgeving in hartje Rivierenbuurt.

De ligging is perfect met de Maasstraat en Scheldestraat op loopafstand. Vele winkels, horeca en speciaalzaken zijn hier in overvloed aanwezig. Openbaar vervoer (bus, trein en tram (NS-station RAI/Zuid WTC en Amstel)) is eveneens op korte afstand evenals Congrescentrum RAI, De Zuidas en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A10, A2 en A4).

Globale indeling:
Entree, ruime gang, twee slaapkamers, ruime doorzon woonkamer van maar liefst bijna 11 meter diep, dichte eenvoudige keuken, badkamer met ligbad, douche, wastafel en tweede toilet. Separate ruimte met het toilet en fonteintje. Diepe trapkast.
De tuin is bereikbaar vanuit de woonkamer, keuken en slaapkamer aan de achterzijde en is gelegen op het Noordwesten.

Bijzonderheden:
-Complex is gesplitst in juli 2013;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 145,59 per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 juli 2063;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-CV intergas bouwjaar 2013;
-Anti - speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariŽle kosten ten behoeve van de koopakte en levering zijn voor rekening van koper;
-Oplevering kan snel.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Ground-floor apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1906-1930
Floor space:
107 m²
Volume:
327 m³
Total number of rooms:
3
Garden:
Includes
Parking:
Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Rooseveltlaan 138Huis

Postal code: 1078NR

City/town: Amsterdam