Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Rooseveltlaan 120 I Amsterdam Zuideramstel

Description

Goed ingedeelde 4 kamer woning van circa 101 m≤, een EIGEN OPGANG. De woning is gelegen op erfpachtgrond welke is afgekocht tot 2063!!

De woning maakt onderdeel uit van een onlangs gesplitst, kleinschalig en karakteristiek jaren '30 appartementencomplex in een bijzonder populaire woonomgeving in hartje Rivierenbuurt.

De ligging is perfect met de Maasstraat en Scheldestraat op loopafstand. Vele winkels, horeca en speciaalzaken zijn hier in overvloed aanwezig. Openbaar vervoer (bus, trein en tram (NS-station RAI/Zuid WTC en Amstel)) is eveneens op korte afstand evenals Congrescentrum RAI, De Zuidas en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A10, A2 en A4).

Globale indeling:
Entree, tochtportaal, ruime gang, twee slaapkamers, ruime woonkamer en-suite met glas in lood deuren. De woonkamer is maar liefst bijna 13 meter diep met half-open keuken aan de achterzijde, badkamer met ligbad, douche en wastafel. Separate ruimte met het toilet en fonteintje.
Het balkon is gelegen aan de voorzijde op het Zuiden en bereikbaar middels de openslaande deuren in de woonkamer.
Ook is er een frans balkon aan de achterzijde.
De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer.

Bijzonderheden:
-Complex is gesplitst in juli 2013;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 130,87 per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 juli 2063;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-CV intergas bouwjaar 2013;
-Anti - speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariŽle kosten ten behoeve van de koopakte en levering zijn voor rekening van koper;
-Oplevering kan snel.


De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Upper-floor apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1906-1930
Floor space:
101 m²
Volume:
327 m³
Total number of rooms:
4
Parking:
Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Rooseveltlaan 120I

Postal code: 1078NP

City/town: Amsterdam

Judith Lezer