Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Roerstraat 20 I AMSTERDAM Rivierenbuurt

Description

Lichte, sfeervolle en fraai afgewerkte woning van 88 m2 voorzien van een eigen entree, drie (ruime) slaapkamers, een eikenhouten vloer, originele en-suite, een keuken met luxe inbouwapparatuur en luxe badkamer. De woning is gelegen in een prachtig jaren '30 pand hartje Rivierenbuurt, om de hoek van de Maasstraat.

Open portiek vanaf de straat met een eigen entree op de 1e verdieping. Tochtportaal, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer loopt van voor tot achter en is door de vele raampartijen en plafondhoogte een heerlijke ruimte. De woonkamer is voorzien van een originele sfeervolle glas-in-lood en-suite schuifdeuren én vier handige inbouwkasten. Tevens zit er veel opbergruimte boven de en-suite in de woonkamer. De woonkeuken is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot het balkon aan de achterzijde. De keuken (uit 2015) beschikt over een vaatwasser, ruime koelkast met vriezer van Liebherr, een Quooker en een 6-pits gasfornuis met grote oven van Smeg. Het balkon is op het noordwesten gelegen en heeft een handige opbergkast. Omdat de binnentuinen voorzien zijn van vele mooie bomen is het uitzicht aan de achterkant eigenlijk een grote groene muur, die voor veel privacy zorgt. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers. Beiden voorzien van dubbel glas. De luxe moderne badkamer beschikt over een toilet, inloopdouche, wastafel, wasmachine aansluiting en vloer- en spiegelverwarming. De riante derde slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een inbouwkast.

De Roerstraat is in de Rivierenbuurt een geliefde, brede, groene straat, met een speeltuin, basketbalveld en grasveld. De ligging direct om de hoek van de gezellige en dynamische Maasstraat is ideaal ten opzichte van winkels, horeca, diverse speciaalzaken, scholen, dagopvang, medische voorzieningen en sportfaciliteiten. Openbaar vervoer (bus, trein en tram (NS station RAI/Zuid WTC en Amstel)) is eveneens op korte afstand evenals de binnenstad, Congrescentrum RAI, De Zuidas en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

Algemeen
- Eigen opgang
- 3 (ruime) slaapkamers
- Fraaie eikenhouten vloer en strak gestuukte wanden
- Luxe badkamer met vloer- en spiegelverwarming
- Keuken uit 2015 met luxe apparatuur, o.a. een Quooker
- Originele ensuite met daarboven 4 grote, nieuwe berghokken
- Balkon gelegen op het noordwesten met fraai uitzicht op de groene binnentuin

Bijzonderheden
- For English translation see our own website.
- De jaarlijkse erfpacht bedraagt € 714,99, het tijdvak loopt tot en met 15-08-2053, de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. Mogelijkheid tot afkoop van de erfpachtcanon met korting.
- Kleine, actieve en financieel gezonde VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 81,-. Het beheer wordt gevoerd door INXXX Beheer.
- Conform NEN 2580 meting bedraagt de woning 88 m2
- Schilderwerk voorkant buiten eind 2016 gedaan

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1934
Floor space:
90 m²
Volume:
291 m³
Total number of rooms:
4
Parking:
Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Roerstraat 20I

Postal code: 1078LP

City/town: AMSTERDAM

Steven van der Weijden