Ridderspoorweg 48 Amsterdam Noord

Amount € 775.000 v.o.n.

Description

Deze PATIOWONING in nieuwbouwproject Loft4you is gelegen op de 1e etage en heeft een eigen entree vanaf de straat en een 'achterdeur' vanaf het parkeerdek met eigen parkeerplaats (indien gewenst, prijs € 37.500,-- v.o.n.).

De woning wordt casco verkocht, met een vloeroppervlakte van ca. 105 m2 en een indrukwekkende plafondhoogte van 5,30 meter. Na afbouw zal de woning circa 170 m2 beslaan. Door het maken van een tussenverdieping, zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers te creëren.

De casco prijs van de woning bedraagt € 625.000,-- v.o.n. De gemelde prijs van € 775.000,-- is inclusief een realistische raming voor de afbouw van € 150.000,--. Dit is enkel nog exclusief keuken, wandafwerking (stuken/sausen) en vloerafwerking (parket/gietvloer o.i.d.).

Er is een patio van 11 m2 en een privé dakterras van 50 m2 met geweldig uitzicht over het IJ.

De patio is het centrum van de woning. Hieromheen worden de woonvertrekken gerealiseerd. Door de patio komt een zee aan licht binnen.

De oplevering van het project Loft4you is gepland rond 1 juni 2019, maar wellicht al eerder!

ALGEMEEN
Loft4you - een plek voor creatieve pioniers
Project Loft4you is onderdeel van Kavel 20 in Buiksloterham in Amsterdam Noord. Op deze unieke plek in de hoofdstad heeft de Gemeente Amsterdam ruimte geboden aan creatieve pioniers om een gebouw te ontwikkelen met een zogenaamde bouwgroep. Deze groep pioniers heeft in nauwe samenwerking met een architect hun droomgebouw ontworpen, een stoer en krachtig gebouw met industriële uitstraling.

Loft4you is een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Ridderspoorweg, hoek Papaverweg, dat in zeer nauw overleg met de kopers wordt gebouwd.

LOCATIE
I love Noord

Voor de mensen die het nog niet wisten, Noord is hip and happening, al wel even trouwens.

Buiksloterham ligt tussen het culturele Overhoeks ,aan de ene zijde, en het creatieve NDSM, aan de andere zijde. Nabij de volkse Bloemenbuurt en de charmante Buiksloterdijk. Dit is Noord op zijn best, hier ervaar je het beste van twee werelden.

Het water van het IJ, het nieuwe winkelcentrum de Banne, het Noorderpark zwembad en de vernieuwde Van der Pekstraat met de markt, het vernieuwde Mosplein met allerlei nieuwe winkels en het Centrum van Noord, Winkelcentrum Boven 't IJ, liggen allen op korte afstand.

Er is een breed aanbod aan horeca, van kroegen met kleedjes op tafel tot hippe bars aan onder andere het IJ. De kracht zit 'm in de mix.

Voor de (jonge) ouders onder ons: Amsterdam-Noord telt 31 basisscholen (vaak met een voorschool) en 10 scholen voor voortgezet onderwijs. Er is een ruim aanbod van buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven. Noord telt 60 actieve sportverenigingen, 9 parken, 7 winkelcentra, 2 markten en 1 gloednieuw zwembad.

De pont brengt je in enkele minuten vanaf de Buiksloterweg naar het Centraal Station (24/7) of van de Distelweg naar Westerdoksdijk.

NIEUWBOUW
Een nieuwbouwwoning, op de juiste plek. Zoek je geen standaard nieuwbouw, maar iets unieks, dan ben je hier aan het juiste adres. De bouwgroep Loft4you heeft het voortraject doorlopen van het ontwerpen van het complex, het selecteren van een aannemer, het aanvragen van de omgevingsvergunning. Nu kun jij aansluiten en een woning kopen in een door kopers zelf ontworpen gebouw, maar zonder de aanlooptijd.

De wens van koper centraal
De woningen zijn een echt product van de huidige tijd, waarin een koper vraagt om een duurzame en comfortabele woning, die op maat gerealiseerd wordt en die nu en in de toekomt voldoet aan de woonwensen van de bewoner.

Alle woningen hebben een eigen grote buitenruimte (privé balkon of terras).

Uiteraard wordt het gebouw voorzien van een lift.

De toekomst - Duurzaam wonen
De Gemeente stelt als vanzelfsprekend hoge eisen aan de isolatie en duurzaamheid van het gebouw in deze nieuwe wijk. Daar voldoet de bouwgroep uiteraard graag aan.

Naast een hoogwaardige isolatie worden de woningen voorzien van de volgende energiebesparende en comfort verhogende installaties:
Vloerverwarming en vloerkoeling;
- Zonnepanelen op het dak welke aan de woningen energie leveren;
- Gebalanceerd ventilatie systeem;
- Het regenwater wordt opgevangen en gebruikt voor toilet-spoeling.

Hierdoor creëert de bouwgroep appartementen die weinig energie verbruiken en met de zonnepanelen een aanzienlijk vermogen opwekken.

Dit kan ook zeer positieve consequenties hebben voor je hypotheekrente.

Maak snel een afspraak met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Characteristics

Type of property:
Apartment with lift
Construction type:
New development
Year of construction:
2019
Floor space:
170 m²
Volume:
530 m³
Total number of rooms:
5
Garden:
Includes
Garage:
Includes
Parking:
Parking garage
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Ridderspoorweg 48

Postal code: 1032LL

City/town: Amsterdam

Gernant van Alphen