President Kennedylaan 84 H Amsterdam Rivierenbuurt

Floorplan

Description

Benedenwoning van ruim 50m2 in de Rivierenbuurt tegenover het Martin Luther Kingpark! De woning beschikt over een eigen entree, afgekochte erfpacht en een riante woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De woning is 3 jaar geleden fraai gerenoveerd waarbij er een nieuwe luxe keuken, badkamer en vloer zijn geplaatst.

Indeling: Eigen entree, hal, vanuit de hal is de woonkamer te bereiken met een fijne plafondhoogte van 2.70. De woonkeuken is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot de tuin. Vanuit de hal is tevens de moderne badkamer met een inloopdouche, toilet en wastafel te bereiken en middels de badkamer arriveert u in de slaapkamer. In de badkamer zijn nog twee handige opbergkasten gesitueerd. Vanuit de slaapkamer eveneens toegang tot de stadstuin. Aangezien de woonkamer van voor tot achter n grote open ruimte is, een plafondhoogte van 2.70 heeft, is gelegen aan een brede stoep met groenstrook mt vrij zicht naar het Martin Luther Kingpark geeft de woning een groots ruimtelijk gevoel.

Omgeving: De woning is gelegen aan de President Kennedylaan, tegenover het Martin Luther Kingpark in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Iets verderop liggen de prettige winkels van de Maasstraat en de Scheldestraat. Tevens beschikt de buurt over goede scholen, kinderopvang en leuke horecagelegenheden. Een hapje eten bij Bar Maas, een drankje bij Goos of toch het terras op bij Tap Zuid? In de buurt zitten meerdere sportscholen, maar ook de Amstel, het Amstelpark en het Beatrixpark liggen vlakbij. De ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol en de Pijp is heel gunstig en er stoppen diverse trams, metro's en bussen vlakbij. Treinstation RAI ligt op een paar minuten lopen, net als de Noord-Zuid metrolijn. Ook met de auto is deze locatie ideaal, zowel de A-10 als A-2 zijn snel bereikbaar. Kortom, hier woon je ruim en comfortabel met alles wat je nodig hebt in de buurt.

Bijzonderheden: - De gebruikersoppervlakte bedraagt volgens NEN 2580 meting 51,3 m2; - Gelegen op erfpachtgrond, afgekocht tot en met 31-01-2059; - Actieve en gezonde VVE; - De maandelijkse servicekosten bedragen EURO 45,- per maand; - Gedeeltelijk (voorzijde) voorzien van dubbel glas;

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1934
Floor space:
52 m²
Volume:
193 m³
Total number of rooms:
2
Garden:
Includes
Parking:
Parking permits, Paid parking
Energy rating:
Klasse D
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: President Kennedylaan 84H

Postal code: 1079NH

City/town: Amsterdam