Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

President Kennedylaan 80 I AMSTERDAM Rivierenbuurt

Description

Fraai afgewerkt en keurig onderhouden woning (ca. 57 m2) gelegen op de eerste verdieping met uitzicht op het Martin Luther King park en de Amstel. De woning kenmerkt zich door de riante en lichte woonkamer en luxe keuken en badkamer. Op de bovenste verdieping bevindt zich een dakterras en een ruime berging (ca. 8 m2) welke als studeer of logeerkamer gebruikt kan worden.

Indeling:
Entree via een recentelijk gerenoveerd trappenhuis met op de eerste verdieping de eigen entree.
Eerste verdieping: entree, hal, ruime woonkamer met lichte, sfeervolle erker is aan de voorzijde gelegen. De luxe keuken is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van een kookeiland, 5-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast, vriezer en inbouw koffie automaat (merk Siemens).Tevens is in de keuken de cv-ketel gesitueerd (Vaillant 2004). De slaapkamer (4.21 x 2.46) is aan de achterzijde gelegen en biedt eveneens toegang tot het balkon. Het balkon is voorzien van een inbouwkast. De smaakvolle badkamer beschikt over een wastafel, toilet, inloopdouche en design radiator. De woning is voorzien van een fraaie massief houten vloer en strak gestucte wanden.
Op de derde verdieping heeft u de beschikking over een ruime berging waar de wasmachine aansluiting en een handige inbouwkast is gesitueerd. Op deze verdieping heeft u tevens de beschikking over een dakterras. Dit dakterras welke is afgescheiden door middel van planten deelt u met de buren op II hoog.

Locatie:
De woning is perfect gelegen in een gezellige en rustige straat in de populaire Rivierenbuurt nabij het Martin Luther Kingpark, de Amstel en de Rijnstraat. In de Rijnstraat vindt u een groot en gevarieerd winkelaanbod. Op fietsafstand ligt de Pijp met onder andere de gezellige Albert Cuyp markt, Van Woustraat en Ceintuurbaan. Maar ook de hippe Maasstraat ligt op slechts enkele minuten fietsen. Door de goede verbindingen bent u binnen enkele minuten op de A1, A2 of A10. Het Amstelstation bevindt zich op loopafstand en Station RAI ligt op 5 minuten fietsen. Er is nagenoeg altijd parkeergelegenheid direct voor de deur wat voor Amsterdam uitzonderlijk is.

Bijzonderheden:
- De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt €1.248,68 per jaar en het tijdvak loopt tot en met 31 januari 2059;
- Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 93,83;
- Het dak en het trappenhuis zijn een jaar gelegen opgeknapt.
- Zonnig dakterras;
- Ruime berging op de zolderverdieping welke te gebruiken is als studeer of logeerkamer;
- Conform NEN 2580 meting bedraagt de woning 57 m2.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1906-1930
Floor space:
57 m²
Volume:
188 m³
Total number of rooms:
2
Parking:
Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: President Kennedylaan 80I

Postal code: 1079NG

City/town: AMSTERDAM

Steven van der Weijden