Nieuwe Kerkstraat 7 C Amsterdam Centrum

Description

Heerlijk wonen in het centrum? Vlakbij de Magere Brug mogen wij namens onze opdrachtgever dit heerlijke appartement van circa 68 m2 met een ruim balkon van circa 7 m2 aanbieden. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping.

Indeling;
Entree, ruime woonkamer met uitbouw en toegang tot het diepe balkon (circa 1.78 x 3.91 m) gelegen op het Noordwesten. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasmachine, 4 pits inductie kookplaat, oven en een granieten aanrechtblad.
Vanuit de keuken een hal met toegang tot het separate toilet met fonteintje, een ruime betegelde badkamer met een ligbad, douche en dubbele wastafel. Kast met wasmachine-en droger aansluiting.
Masterbedroom met walk-in closet (werk-/babykamer). Aan de voorzijde vanuit de master bedroom het tea for two balcon met schuin zicht op de magere brug.

Huurprijs : 1.625,--/maand
Servicekosten : 15,43 /maand
Servicekosten : voor administratiekosten, riool, glasverzekering, elektra collectieve voorzieningen, schoonmaak
algemene ruimte, filters ventilatie, huismeester, beheerder, onderhoud algemene tuin.
Verhuurder rekent eenmalige contractkosten a 75,--
Waarborgsom : 2 maanden
Inkomenseis: het (gezamenlijk) NETTO maandinkomen moet minimaal 3 x de maandhuur bedragen.
De huur wordt gendexeerd en is exclusief gas, water en licht
Beschikbaar : per direct

Minimale huurperiode
De woning is in principe per direct beschikbaar. Het huurcontract gaat zo spoedig mogelijk in na de bezichtiging. Het huurcontract wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Tussentijds de huur opzeggen is niet mogelijk. Hierna geldt een opzegtermijn van n maand.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1905
Floor space:
68 m²
Volume:
215 m³
Total number of rooms:
2
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Nieuwe Kerkstraat 7C

Postal code: 1018DW

City/town: Amsterdam