Molenbeekstraat 34 I Amsterdam Rivierenbuurt

Asking price € 475.000 k.k.

Description

Fantastisch hoek appartement van 80m2 met twee ruime slaapkamers om de hoek van de gezellige Maasstraat. De hoekwoning is voorzien van twee balkons, twee erkers en hoge plafonds waardoor het een zeer licht en ruimtelijk appartement is.

Indeling:
Entree van de woning op de eerste verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is op de hoek gelegen met veel raampartijen, een balkon aan de straatzijde en een plafondhoogte van 2.81. Daardoor is de woonkamer een prettige lichte ruimte. De dichten keuken biedt toegang tot het tweede balkon en is voorzien van onder andere een 4-pits gasfornuis en de cv-ketel (Remeha 2002, HR). De ruime slaapkamer is voorzien van een sfeervolle erker en biedt toegang tot de badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, wastafel en de wasmachine aansluiting. Separaat toilet met fonteintje. De tweede slaapkamer is eveneens voorzien van een erker én een inbouwkast. Vanuit de hal toegang tot een handige bergkast.

Omgeving:
De Molenbeekstraat is gelegen in hartje Rivierenbuurt. De ligging direct aan de gezellige en dynamische Maasstraat is ideaal ten opzichte van winkels, horeca, diverse speciaalzaken, scholen, dagopvang, medische voorzieningen en sportfaciliteiten. Openbaar vervoer (bus, trein, tram, and Metro: NS station RAI/Zuid WTC, Amstel en halte Metro noord-zuidlijn) is eveneens op korte afstand evenals de binnenstad, Congrescentrum RAI, De Zuidas en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

Bijzonderheden:
- English translation at our own website;
- NEN 2580 meetrapport aanwezig;
- Hoekwoning met twee balkons en twee erkers;
- Zeer recent volledig voorzien van HR++ dubbel glas;
- Actieve en financieel gezonde VVE, de maandelijkse servicekosten bedragen € 168,- per maand;
- De jaarlijkse erfpacht bedraagt € 843,72, algemene voorwaarden 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. Het tijdvak loopt tot en met 15-12-2054;
- Oplevering in overleg.


De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.
This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1906-1930
Floor space:
80 m²
Volume:
272 m³
Total number of rooms:
3
Parking:
Paid parking, Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Molenbeekstraat 34I

Postal code: 1078XE

City/town: Amsterdam

Steven van der Weijden