Maasstraat 59 I AMSTERDAM

Description

In de gezellige Maasstraat bieden wij een woning van ruim 90m2 aan met een eigen entree, twee ruime slaapkamers en een verdiept balkon van maar liefst 20m2. De woning is keurig afgewerkt, netjes onderhouden en volledig voorzien van dubbel glas.

Indeling:
Middels eigen entree toegang tot de woning op de eerste verdieping. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De sfeervolle en lichte woonkamer beschikt over fraaie en-suite glas in lood schuifdeuren. Tevens beschikt deze ruimte over vier handige inbouwkasten en middels openslaande deuren toegang tot het balkon aan zowel de voor- als de achterzijde. De dichte keuken is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een vaatwasser, 5-pits gasfornuis, koelkast, vriezer en quooker. Vanuit de hal is een bergruimte met de wasmachine- en drogeraansluiting. De slaapkamers zijn aan de voor- en achterzijde gelegen, beiden voorzien van een inbouwkast en toegang tot de balkons. De nette badkamer beschikt over een toilet, douche, wastafel en de cv-ketel (Bosch). Het balkon aan de achterzijde is gelegen op het noordoosten, gelegen over de gehele breedte en is ruim 2 meter diep.

Locatie:
De ligging in de Maasstraat, nabij de Scheldestraat en Rijnstraat is ideaal ten opzichte van winkels, horeca, diverse speciaalzaken, scholen, dagopvang, medische voorzieningen en sportfaciliteiten. Deze zijn in grote getalen aanwezig. Openbaar vervoer (bus, trein en tram (NS station RAI/Zuid WTC en Amstel)) is eveneens op korte afstand evenals de binnenstad, Congrescentrum RAI, De Zuidas en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

Bijzonderheden:
- De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 1.334,- per jaar en het tijdvak loopt tot en met 15-05-2051. De algemene bepalingen 1994 zijn van toepassing met een 5-jaarlijkse canonindexatie.
- Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 150,-. Het beheer wordt gedaan door VVE NL.
- Balkon van circa 20m2;
- De woning is volledig voorzien van dubbel glas;
- Conform NEN 2580 meting bedraagt de woning 90,9 m2.

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1928
Floor space:
91 m²
Volume:
298 m³
Total number of rooms:
3
Parking:
Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Maasstraat 59I

Postal code: 1078HD

City/town: AMSTERDAM