Maasstraat 190 II Amsterdam Zuid

Description

Deze woning wordt verkocht via de website: BIEDOPDEZEWONING.NU.

Woonstichting DE KEY verkoopt woningen via het transparante online MVA biedingssysteem. Dit biedt U als genteresseerde de gelegenheid om het biedingsproces te volgen. De biedingsprocedure sluit dinsdag 22 januari 2019 om 12:00 uur. Bieden vanaf: 425.000,- kosten koper.


Heerlijk licht appartement van circa 72m en een ruime zolderkamer van circa 18m gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek appartementencomplex in hartje Rivierenbuurt te Amsterdam Zuid. Het appartement kent een uitstekende indeling en een balkon op het westen.

De woning ligt in n van de meest populaire delen van De Rivierenbuurt en is op loopafstand van de Scheldestraat en de winkels in de Maasstraat. Strand Zuid, leuke restaurantjes, speciaalzaken en boetiekjes, alsmede het vele aanwezige groen geven charme aan een hele leuke woonomgeving.
Openbaar vervoer is om de hoek en het NS station RAI ligt op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, Beatrixpark en Amstelpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10).

Globale indeling:
Entree, hal, badkamer met een inloopdouche, toilet, wastafel. Woonkamer met aan de achterzijde de eetkamer met toegang naar het balkon. Dichte keuken met eveneens toegang tot het balkon, slaapkamer aan de voorzijde en een tweede slaapkamer aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
-Complex is gesplitst in juli 2013;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 125,74 per maand;
-De erfpachtcanon is AFGEKOCHT tot en met 31 mei 2063;
-CV ketel Remeha Avanta;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
-Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Projectnotaris Spier & Hazenberg.
-Oplevering kan snel.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Upper-floor apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1938
Floor space:
72 m²
Volume:
230 m³
Total number of rooms:
4
Parking:
Parking permits
Energy rating:
Klasse D
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Maasstraat 190II

Postal code: 1079BL

City/town: Amsterdam

Judith Lezer