Lutonstraat 0 ong AMSTERDAM West

Asking price from € 643.750 v.o.n.

Description

Lab4you, Amsterdam Sloterdijk

32 zelfbouw appartementen en herenhuizen

ALGEMEEN
Lab4you - een plek voor creatieve pioniers
Project Lab4you is onderdeel van Kavel 3 op Sloterdijk in Amsterdam. Op deze unieke plek in de hoofdstad heeft de Gemeente Amsterdam ruimte geboden aan creatieve pioniers om een gebouw te ontwikkelen met een zogenaamde bouwgroep. Deze groep pioniers heeft in nauwe samenwerking met een architect hun droomgebouw ontworpen. Een stoer en uitgesproken gebouw met een strakke en lichte uitstraling. Het is de uitwerking van de wensen van de leden van de bouwgroep.

Het gebouwd krijgt een open glazen plint en een strakke, witte gevel hierboven met groene beplanting. Een prachtig ontwerp.

Lab4you is een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Arlandaweg, hoek Radarweg, dat in zeer nauw overleg met de kopers wordt gebouwd.

De kavel waarop Lab4you gebouwd zal worden is gelegen in het hart van het nieuwe Sloterdijk Centrum.

VERKOOP
Lab4you bestaat uit 32 units. Dat zijn 2 woon/werkappartementen en 3 bedrijfsruimten (waarvan één fietscafé en een (lunch) restaurant) en 27 woningen. Deze 27 woningen zijn reeds aan de leden van de bouwgroep verkocht.

De laatste 6 appartementen en 3 herenhuizen van dit complex zullen medio oktober in verkoop gaan. Meld je nu al aan als gegadigde en we houden je graag op de hoogte.

HERENHUIS BOUWNUMMER 10
Het herenhuis met bouwnummer 10 is een 4-laags eengezinswoning met eigen entree vanaf de straat en hal en toilet op de begane grond. Eerste etage met hal, doorzonwoonkamer met open keuken en terras. Tweede etage met twee slaapkamers. En derde etage met drie slaapkamers, badkamer en balkon. Zie de plattegronden voor een beter beeld van de indeling.

Indien gewenst kan een parkeerplaats gekocht worden voor € 32.500,--. De woning heeft een berging van 5 m2 in de onderbouw.

De vanafprijs van de woning is € 643.750,-- vrij op naam.
Eeuwigdurende afkoop van de erfpachtcanon kost € 72.904,--.
Er kan ook voor een jaarlijkse geïndexeerde canon gekozen worden van € 1.742,--.

De genoemde prijs is een indicatie. Bij de start verkoop zullen de definitieve prijzen worden vastgesteld.

LOCATIE
I love Sloterdijk

Voor de mensen die het nog niet wisten, er gebeurt erg veel op Sloterdijk, en al wel even trouwens.

Sloterdijk ligt tussen de binnenstad van Amsterdam aan de ene zijde en het groen van Spaarnwoude en de sportvelden rond De Bretten aan de ander zijde.

Sloterdijk is onderdeel van de Amsterdamse de Haven-Stad. In totaal 12 deelgebieden waar de komende 10 jaar circa 70.000 woningen gebouwd zullen worden. Hierdoor zal het gedeelte ten westen en noordwesten van de binnenstad totaal getransformeerd worden. Lees je online eens in, de plannen zijn geweldig.

Sloterdijk ligt echter tegen bestaande woonwijken aan, zoals Bos en Lommer binnen de Ring A-10 en tuinstad Slotermeer, net buiten de Ring.

Op Sloterdijk is al zeer veel horeca aanbod aanwezig en met de komst van zeer veel nieuwbouw de komende jaren, zal dit enkel toenemen.

De bewoners hebben inmiddels hun intrek genomen in de eerste woongebouwen op Sloterdijk.

De veranderingen zijn direct zichtbaar op deze locatie. De Haarlemmerweg bijvoorbeeld, zal buiten de Ring het komende jaar ingericht worden als 50 kilometer weg. Zo wordt de binnenstad van Amsterdam steeds groter gemaakt.

Uiteraard zijn de openbaar vervoersverbindingen (Lab4you ligt ongeveer tegenover Station Sloterdijk) uitstekend. Met de metro, bus of trein ben je overal in no-time.

NIEUWBOUW
Een nieuwbouwwoning, op de juiste plek. Zoek je geen standaard nieuwbouw, maar iets unieks, dan ben je hier aan het juiste adres. De bouwgroep Lab4you heeft het voortraject doorlopen van de tender van het perceel, het selecteren van een architect, het ontwerpen van het complex en het aanvragen van de omgevingsvergunning. Nu kun jij aansluiten en een woning kopen in een door kopers zelf ontworpen gebouw, maar zonder de aanlooptijd.

De wens van koper centraal
De woningen zijn een echt product van de huidige tijd, waarin een koper vraagt om een duurzame en comfortabele woning, die op maat gerealiseerd wordt en die nu en in de toekomt voldoet aan de woonwensen van de bewoner.

Alle woningen hebben een eigen buitenruimte (privé balkon of terras).

Uiteraard wordt het gebouw voorzien van een lift. De plafondhoogte is 2,60 meter. Alle belangrijke aansluitingen voor de keuken worden op een plaats naar wens aangebracht. De toiletten en badkamers worden standaard voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. Alle badkamers hebben een ligbad en/of douche en (dubbele) wastafel. De badkamers en toilet worden met grote witte wandtegels betegeld en antraciet vloertegels. De binnenkozijnen en deuren worden ook aangebracht.

De toekomst - Duurzaam wonen
De Gemeente stelt als vanzelfsprekend hoge eisen aan de isolatie en duurzaamheid van het gebouw in deze nieuwe wijk. Daar voldoet de bouwgroep uiteraard graag aan.

Naast een hoogwaardige isolatie en een groene gevel voor het complex, worden de woningen voorzien van de volgende energiebesparende en comfort verhogende installaties:
- Vloerverwarming- en koeling;
- Zonnepanelen op het dak;
- Zelfregulerende ventilatie;
- Toiletspoeling met regenwater.

Hierdoor creëert de bouwgroep appartementen die weinig energie verbruiken en met de zonnepanelen een aanzienlijk vermogen opwekken.

Dit kan ook zeer positieve consequenties hebben voor je hypotheekrente.Characteristics

Type of property:
Single-family home
Construction type:
New development
Year of construction:
2019
Floor space:
125 m²
Volume:
325 m³
Total number of rooms:
7
Garage:
Includes
Energy rating:
Klasse A+
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Lutonstraat 0ong

Postal code: 1043EW

City/town: AMSTERDAM