Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Lekstraat 15 F AMSTERDAM Zuideramstel

Description

Huurwoning Lekstraat 15-F, Amsterdam

DEZE HUURWONING IS ALLEEN GESCHIKT VOOR BEWONERS MET LEEFTIJD 55+.

Wonen in De Rivierenbuurt in een modern appartementencomplex met lift, moderne voorzieningen en installaties, riante buitenruimte, een uitstekende indeling, berging in de onderbouw. Gelegen om de hoek van de Amstel en diverse winkelvoorzieningen. Residence Aquinohof is gelegen aan de Lekstraat en Rijnstraat.

Op de voormalige locatie van de Thomas van Aquinokerk is in 2007 een modern appartementencomplex verrezen met een ingetogen vormgeving en een intiem karakter. Het complex bestaat uit 34 woningen, enkele commerciële ruimten op de begane grond en een afgesloten tweelaagse parkeergarage onder het gebouw met parkeerplaatsen (auto's en motoren) en bergingen. Bij de realisatie ervan is op uitstekende wijze ingespeeld op het bereiken van een maximaal wooncomfort.

Lekstraat 15-F
Royaal ingedeelde hoekwoning op de 2de etage van circa 102m² met twee slaapkamers, een ruime geheel betegelde badkamer met een douche, ligbad, 2e toilet, 2 wastafels, separaat gastentoilet met fontein, installatieruimte, witgoedruimte, woonkamer, half open keuken met een koelkast, magnetron, afwasmachine, elektrische kookplaat, oven, afzuigschouw en een berging in de onderbouw. Het balkon is vanuit de woonkamer te bereiken en gelegen op het Westen.

Tevens is er voor deze woning een parkeerplaats te huur in de ondergelegen parkeergarage. Huurprijs € 137,50 per maand.

Gemeenschappelijke fietsenstalling en privé berging in de onderbouw.

Huurprijs : € 1.375,-- /mnd
Servicekosten : € 43,70 /mnd
Servicekosten : voor administratiekosten, riool, glasverzekering, elektra collectieve voorzieningen, schoonmaak algemene ruimte, filters ventilatie, huismeester, beheerder, onderhoud algemene tuin.
Beschikbaar : per direct
Soort woning : appartement/flat
Oppervlakte : 102m2
Bergruimte : privé, in kelder
Bouwjaar : 2007
Slaapkamers : 2
Badkamer : douche, ligbad, dubbel wastafel
Toilet : ja + fontein
Garage : 137,50 per maand
Woonlaag : 1
Lift : Ja

NB Om voor deze woning in aanmerking te komen, dient u te voldoen aan de gestelde inkomensnorm. U mag de woning delen, met één andere huurder. U dient een minimaal gezamenlijk netto maandinkomen te hebben van 3x de maandhuur. Informeer naar de procedure en de benodigde documenten om in aanmerking te komen voor huur bij ons kantoor.

Minimale huurperiode
De woning is in principe per direct beschikbaar. Het huurcontract gaat zo spoedig mogelijk in na de bezichtiging. Het huurcontract wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Tussentijds de huur opzeggen is niet mogelijk. Hierna geldt een opzegtermijn van één maand.

Characteristics

Type of property:
Apartment with lift and garage
Construction type:
Existing property
Year of construction:
2007
Floor space:
102 m²
Volume:
307 m³
Total number of rooms:
3
Garage:
Includes
Parking:
Paid parking, Parking garage
Regular contributions:
€   44 p/m
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Lekstraat 15F

Postal code: 1079EK

City/town: AMSTERDAM