Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Joos Banckersweg 5 I AMSTERDAM Bos en Lommer

Description

Bent u op zoek naar een instap klaar royaal 3- kamer appartement met vrij uitzicht op een zeer goede locatie? Op de eerste etage bieden wij dit royale zeer luxe afgewerkt appartement aan van circa 77 m2 en is gelegen op EIGEN GROND!

Dit geheel gerenoveerde appartement aan de Joos Banckersweg zou nog wel eens uw nieuwe stek kunnen worden!
Het appartement heeft een sfeervolle woonkamer met half - open woonkeuken, twee ruime slaapkamers met inbouwkasten en maar liefst twee badkamers. Met het zonnige balkon profiteer je hier van jarenlang woonplezier.
De gehele woning is voorzien van een prachtige visgraat parketvloer met rand en bies.

Kom snel kijken en wie weet kunt u snel uw spullen uitpakken!

Indeling: hal/entree, separaat toilet met fonteintje, woonkamer met in de zijkamer de luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kooplaat, oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie. Tevens bevindt zich in de keuken de wasmachine- en droger aansluiting.
Twee riante slaapkamers met in beide kamers prachtige inbouwkasten en met ieder toegang tot zijn eigen badkamer met inloopdouche en wastafel. Vanuit beide slaapkamer is het heerlijke, brede balkon te bereiken.

Op de zolder is er een berging aanwezig.

Het complex wordt gevormd door de appartementengebouwen aan de Joos Banckersweg (autoluwe straat), Jan van Galenstraat en Admiraal de Ruijterweg en bevindt zich in het Amsterdamse hippe stadsdeel Bos en Lommer, BoLo. Het centrum en/of de Jordaan is met fiets of openbaar vervoer (tram om de hoek) in 10 minuten te bereiken en de ring A-10 ligt binnen handbereik. Er is voldoende gelegenheid om de auto te parkeren op straat middels een parkeervergunning (geen wachtlijst). In de directe omgeving zijn winkels zoals AH, Kruidvat, Blokker etc. maar ook diverse gezellige winkels en gezellige restaurants en cafés zoals Buon Giorno, Fossa, Van De Buurt en Bagels&Beans.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar circa 1939;
- Eigen grond;
- Woning ideaal voor woningdelers;
- Woonoppervlakte 76,50 m² (NEN meting);
- Servicekosten € 92,35 per maand;
- Actieve en professionele VvE;
- Houten kozijnen met grotendeels dubbel glas;
- Voormalig huurwoning;
- Niet bewonersclausule, asbestclausule en ouderdomsclausule zijn hier van toepassing;
- Projectnotaris Buma Algera Notariaat;
- Aanvaarding per direct.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1939
Floor space:
77 m²
Volume:
251 m³
Total number of rooms:
3
Parking:
Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Joos Banckersweg 5I

Postal code: 1056EM

City/town: AMSTERDAM