Jan Pieter Heijestraat 96 III AMSTERDAM Oud-west

Description

Waanzinnig leuk en goed ingedeelde woning van circa 47m2 met een balkon op het zuid-westen, gelegen op eigen grond, voorzien van een nieuwe fundering in de fijne Helmersbuurt!

Indeling:
Entree van de woning op de derde verdieping. Hal, de woonkamer loopt van voor tot achter en is daardoor een heerlijke lichte ruimte. De open keuken is in het midden gesitueerd en beschikt over een 4-pits gasfornuis, vaatwasser, combi oven- magnetron en een koelkast. Aan de achterzijde ligt het balkon. De slaapkamer is eveneens aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot het balkon. Aan de voorzijde is een klein (frans) balkon gesitueerd. Vanuit de hal is de cv-ketel toegankelijk (Vaillant, 2007) en zijn ook de wasmachine en droger aansluiting gesitueerd. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.

Omgeving:
De Jan Pieter Heijestraat is een prachtige straat gelegen in de Helmersbuurt in Amsterdam Oud-West. De woning ligt zeer centraal en op loopafstand van o.a. het Vondelpark, Museumplein, Leidseplein, Kinkerstraat, Ten Katemarkt, de Hallen en de Van Baerlestraat. Op loopafstand vindt u alle voorzieningen zoals leuke boetiekjes, koffietentjes, gezellige restaurants/cafés en diverse hotspots. De woning is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit dit deel van de buurt heeft u een snelle aansluiting met de A10 en bent u binnen 15 minuten op Schiphol. Tramlijn 1 en 17 stoppen om de hoek.
Voor een parkeervergunning geldt een wachttijd, maar volgens de website van de gemeente bestaat de mogelijkheid voor een overloopvergunning (laatste info van amsterdam.nl).

Bijzonderheden:
- Meetrapport conform NEN 2580 bedraagt 47m2;
- Het betreft een actieve en financieel gezonde VVE (Jan Pieter Heijestraat 96-98). De administratie wordt gedaan door Centraal Huizen Beheer en de servicekosten bedragen € 58,- per maand;
- Eigen grond;
- Balkon zuid west;
- Nieuwe fundering!
- Volledig voorzien van dubbel glas, kozijnen vervangen in 2007.

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1900
Floor space:
47 m²
Volume:
150 m³
Total number of rooms:
2
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Jan Pieter Heijestraat 96III

Postal code: 1053GT

City/town: AMSTERDAM