IJdok 81 AMSTERDAM Centrum

Description

Wonen met internationale allure direct aan 't IJ op één van de meest gewilde locaties in hartje Amsterdam. Voor wie een nieuwe thuishaven zoekt van een uitzonderlijk niveau is hier aan het juiste adres. Dit luxueuze appartement van circa 180m² met terras op het westen biedt een geweldige stedelijke woonbeleving, waarbij omgeving en woning op harmonieuze wijze met elkaar in contact zijn. Een oase van rust, veel privacy, een fenomenaal uitzicht op 't IJ en een fijne dynamiek in de directe omgeving maken deze locatie uniek in Amsterdam. Wonen op IJdok is wonen op een exclusieve locatie met een sterke eigen identiteit op loopafstand van het centraal station, centrum en de heerlijke Jordaan.

De architectuur en stedenbouwkundige betekenis van IJdok is al in vele media bewierookt en biedt naast een heerlijk wooncomfort veel ambitie op het gebied wonen, werken en horeca (Restaurant Mos en het Room Mate Aitana Hotel). Bovendien is er een fraai gelegen jachthaven en biedt het een prettig gevoel van veiligheid door de aanwezigheid van het Paleis van Justitie en de waterpolitie. Onder IJdok ligt een moderne parkeergarage.

Dit aantrekkelijke en luxe ingerichte appartement ligt op de zesde verdieping, is strak afgewerkt en uitstekend onderhouden. Dankzij de plafondhoogte van liefst 2.9m en de verdiepingshoge binnendeuren heeft het appartement een geweldige ruimtelijke beleving en een prettige lichtinval. Er is vloerverwarming en vloerkoeling door de hele woning. In elke verblijfsruimte is de temperatuur separaat in te stellen. Er zijn drie royale slaapkamers, waarvan twee met balkon. Bovendien is het mogelijk een ruime vierde slaapkamer te realiseren of als media room in te richten. Deze open kamer is thans in gebruik als speelruimte.

De compleet ingerichte greeploos, mat witte keukeninrichting is voorzien van een betonnen werkblad en Siemens inbouwapparatuur, waaronder een afwasmachine, stoomoven, combi- oven/magnetron, ijskast, vriezer, inductie-kookplaat, afzuigkap en diverse inbouwspots. Het terras op het westen is toegankelijk via een dubbele schuifpui en voorzien van vlonders en elektra. De woonkamer met twee dubbel openslaande verdiepingshoge deuren en twee enkele deuren biedt een uniek en vrij uitzicht op 't IJ. De toiletruimte en badkamer zijn in dezelfde stijl ingericht en voorzien van rvs-kranen. De badkamer heeft een grote duo inloopdouche met twee regendouches, een handdouche en een design drain, tweede toilet, ligbad met handdouche en een duo wastafelmeubel. Door de hele woning ligt een Polyurethaan Gietvloer vloer en de wanden en plafonds zijn glad gestukadoord.

Details:
-Geen directe bovenburen;
-Bouwjaar 2012;
-SWK garantie is van toepassing;
-Videofooninstallatie;
-Inpandige berging;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30 juni 2059;
-De bijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaren is Euro 233,03 per maand;
-Vrij parkeren is mogelijk tot en met december 2017 in de ondergrondse parkeergarage;
-Gemeenschappelijke fietsenstalling in de onderbouw;
-Energielabel A;
-Woonoppervlak 178,7m² (conform meetrapport);
-Plafondhoogte 2.9m;
-Vloerverwarming via een WKO-installatie (Warmte Koude opslag), waarbij elk vertrek apart is in te stellen;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Apartment with lift and garage
Construction type:
Existing property
Year of construction:
2012
Floor space:
180 m²
Volume:
620 m³
Total number of rooms:
5
Parking:
Parking garage
Regular contributions:
€   243 p/m
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: IJdok 81

Postal code: 1013MM

City/town: AMSTERDAM