Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Houthavenweg 0 ong AMSTERDAM Westerpark

Asking price € 1.165.864 v.o.n.

Description

Project Narva Eiland West - Amsterdam Houthaven - HERENHUIZEN/STADSVILLA'S/TOWNHOUSES

Amsterdamse Houthaven. Verscholen achter pakhuizen, silo's, loodsen en koopmanshuizen. Een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis. Ook ligt het bijzonder centraal. Zo het IJ opvaren vanaf uw eigen aanlegsteiger, een rondje hardlopen op zondagochtend in het park of genieten vanaf de kade van het weidse panorama over het water. Wordt dit unieke stukje stad straks uw thuishaven?

Narva eiland wordt uitgebreid met een bijzonder nieuwbouwproject aan het water, bestaande uit 80 woningen met parkeergarage midden in de Houthaven van Amsterdam: Narva Eiland West. Het is dé nieuwbouwlocatie op een uniek stukje Amsterdam. Een weergaloze woonplek op een autoluw, groen en duurzaam eiland. Vlak bij de binnenstad en direct aan het water van het IJ. Goed bereikbaar en voor iedereen toegankelijk.
Ideaal voor eigentijdse stedelingen die vol in het leven staan. Het project is uniek qua ontwerp, innovatie en duurzaamheid. U woont straks in een mooi en comfortabel huis, maar ook in een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd. Zo wordt heel Houthaven 100 procent klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik.

Narva Eiland West is eigentijds en stoer tegelijk. Bovendien biedt het zoveel meer dan alleen wonen. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in dit gebied. Net als een basisschool én een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum en een peuterspeelzaal. Maar er komt nog meer. Zo strijken straks trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen neer aan het water. En parkeren? Dat doet u heel eenvoudig in de ondergrondse parkeergarage van het appartementencomplex.

Het gebouw biedt een fraaie diversiteit aan woningtypen, die het Narva Eiland uitermate geschikt maken voor alle doelgroepen. Wij lichten graag de Herenhuizen voor u uit:

Een praktijk aan huis? Een ruimte voor de nanny? Een grote speelkamer. Of gewoon voldoende kamers – en badkamers – voor een groot gezin? Het kan allemaal in de riante herenhuizen van nieuwbouwproject Narva Eiland West, in de populaire Houthaven op steenworp afstand van De Jordaan en het centraal station. Het gaat om woningen van ruim 200 vierkante meter, pal aan het water, met tuin en terras.

Kijk voor een sneak preview op: https://vorm.nl/houthaven-eiland-4/vr

Ruimte, met onder andere plafondhoogtes van 3.44m, is kenmerkend deze aantrekkelijke Herenhuizen. Ruimte om te wonen, ruimte om te spelen en ruimte om je huis. Toch woon je hier midden in de stad. Met een enorm souterrain zijn de herenhuizen klassieke woningen in een modern jasje. Je kunt daarin kiezen waar je de verschillende ruimtes voor wilt gebruiken. Beneden slapen en boven wonen? Prima. Een werkruimte? Ook goed. Een hele etage voor gasten? Het kan allemaal. Je hebt genoeg ruimte en kamers om de indeling te kiezen die jij wilt. De grote woonkamer met woonkeuken is het centrale punt in het huis. Zoals het hoort. Een echt gezinshuis. Een modern herenhuis! En hoe heerlijk is het om op een zwoele zomeravond nog even met je bootje het IJ of wereldberoemde grachten op te varen? De prijzen? Vanaf € 1.130.177,-- v.o.n., inclusief twee jaar indexcanon erfpacht.

Meer informatie over het Narva Eiland West vindt u op de projectsite www.amsterdamhouthaven.nl of via ons kantoor 020-3052662.

Characteristics

Type of property:
Mansion with garage
Construction type:
Existing property
Year of construction:
2017
Floor space:
211 m²
Volume:
600 m³
Total number of rooms:
7
Garage:
Includes
Parking:
Parking garage
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Houthavenweg 0ong

Postal code: 1013

City/town: AMSTERDAM

Ramon Mossel