Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Hoogte Kadijk 25 F Amsterdam Centrum

Description

Deze woning wordt verkocht via de website: BIEDOPDEZEWONING.NU.

Woonstichting DE KEY verkoopt woningen via het transparante online MVA biedingssysteem. Dit biedt U als genteresseerde de gelegenheid om het biedingsproces te volgen. De biedingsprocedure sluit maandag 14 januari 2018 om 14:00 uur. Bieden vanaf: 315.000,- kosten koper.

Licht 2 kamer appartement van circa 53 m2 met balkon gelegen op de 3e verdieping. Het appartement heeft een berging van circa 5 m2 in de onderbouw en is gelegen op afgekochte erfpacht!

Het complex waar het appartement in is gelegen is ontworpen door CLAUS en KAAN architecten en is een kleinschalig complex met 9 appartementen.

INDELING:

Gemeenschappelijke verzorgde entree, eigen entree op de 3e verdieping, hal, woonkamer aan de voorzijde gelegen met een stads uitzicht en maar liefst 6 ramen, eenvoudige half open keuken, royale slaapkamer met toegang tot het balkon welke gelegen is op het Noord/Westen, moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Grote berging in de onderbouw en afgekochte erfpacht!

Ligging:

De Hoogte Kadijk is een mooie en rustige locatie met sfeerbepalende 18e eeuwse pandjes en ligt op een zeer strategische plek; op loopafstand zijn vele leuke cafe's, restaurants en musea (waaronder Nemo en het Scheepvaartmuseum), het Muziektheater maar ook de dierentuin Artis.

De bereikbaarheid is uitstekend door direct ligging nabij het Centraal Station en aansluitingen op de Ring middels de IJ-tunnel en de Piet-Heintunnel.

BIJZONDERHEDEN:
- Het appartementencomplex is gesplitst in 2012;
- Op erfpacht gelegen. De canon is vooruitbetaald tot en met 1 september 2048;
- Niet bewoningsclausule, zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule zijn hier van toepassing;
- Anti speculatiebeding voor de periode van 2 jaar van toepassing;
- Vaste projectnotaris: Spier & Hazenberg;
- De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt 96,97 per maand;
- Het appartement heeft een Energielabel B;
- Dubbel glas;
- Professionele VvE beheer;
- Actieve en gezonde VVE;
- Oplevering kan snel.

Bel ons gerust voor een afspraak!!

Vraagprijs vanaf Euro 315.000,-- k.k.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door Ramn Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramn Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Als u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1998
Floor space:
53 m²
Volume:
162 m³
Total number of rooms:
2
Energy rating:
Klasse B
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Hoogte Kadijk 25F

Postal code: 1018BE

City/town: Amsterdam

Judith Lezer